ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Black Friday: Τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις

Black Friday: Τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις

Μπορεί να ξεκίνησε από την Αμερική, αλλά τα τελευταία χρόνια ηBlack Fridayαποτελεί το «έθιμο» που έχει αγαπηθεί από τους καταναλωτές, λόγω των μεγάλων προσφορών.

Οι περισσότεροι έχουμε συνδέσει την εν λόγω ημέρα με δελεαστικές προσφορές σε καταστήματα με ηλεκτρονικά είδη, καθώς ήταν τα πρώτα που έφεραν τη νέα μόδα στη χώρα μας. Παρόλα αυτά, το φαινόμενο έχει λάβει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις, με μερικά από τα πιο δημοφιλή καταστήματα με είδη ρουχισμού να συμμετέχουν στο «παιχνίδι».

Καθώς η θερμοκρασία πέφτει και ο Χειμώνας έφτασε, τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να επενδύσεις σε ποιοτικά κομμάτια που χρειάζεται η οικογένειά σου για τη νέα σεζόν. Τα αθλητικά είδη είναι ιδανική επιλογή, και αυτό διότι προσφέρουν άνεση, ενώ συνήθως κοστίζουν αρκετά. Συγκεντρώσαμε όλα όσα δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου.

Αθλητικά παπούτσια για τους «κυνηγούς» της οικογένειας

Οι ατελείωτες ώρες στο γραφείο, σε συνδυασμό με την καθιστική ζωή, επιβάλλουν να εντάξουμε τον αθλητισμό στη ζωή μας. Ακόμη και 20’ καθημερινής άσκησης μπορούν να αλλάξουν την ποιότητα της ζωής μας και να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία μας. Περπάτημα, βάδην ή τζόκινγκ είναι ιδανικά για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και να διατηρηθείς σε φόρμα. Το καλύτερο; Δεν κοστίζουν, καθώς δεν απαιτούν συγκεκριμένο εξοπλισμό.

Το μόνο που θα χρειαστείς για να ξεκινήσεις είναι ένα καλό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, που θα σου εξασφαλίσει άνεση και ασφάλεια. Επισκέψου ένα κατάστημα με αθλητικά είδη, όπως τα INTERSPORT, στα οποία θα βρεις εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο θα σε συμβουλέψει, ώστε να κάνεις τη σωστή επιλογή running παπουτσιού, που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και θα σε προφυλάξει από τραυματισμούς. Η Black Friday είναι ιδανική ευκαιρία για να επιλέξεις το καλύτερο ζευγάρι παπούτσια, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις μία περιουσία.

Στυλ και άνεση για γυναίκες που θέλουν να ανανεωθούν οικονομικά

Αρκετές κάνουν το λάθος να φορούν στο γυμναστήριο τα «πρόχειρα» ρούχα, που δεν χρησιμοποιούν πια, καθώς έχουν φθαρεί από το χρόνο. Τα κομμάτια αυτά δεν είναι κατάλληλα για γυμναστική, καθώς δεν είναι φτιαγμένα από τα κατάλληλα υλικά που επιτρέπουν στο σώμα να αναπνέει. Και μπορεί τα βαμβακερά υφάσματα να θεωρούνται τα καλύτερα για το σώμα μας, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την αερόβια άσκηση, καθώς απορροφούν τον ιδρώτα και στεγνώνουν στο δέρμα μας.

Η Black Friday είναι η καλύτερη αφορμή για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου! Επένδυσε σε μία καλή αθλητική φόρμα που είναι φτιαγμένη από ειδικά υλικά που διοχετεύουν τον ιδρώτα προς τα έξω για να εξατμίζεται γρήγορα. Μην ξεχνάς ότι η άνεση και η ελευθερία κινήσεων είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να λάβεις υπόψη πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε αγορά!

IMG 0035

Το απαραίτητο κομμάτι για τα μικρότερα μέλη της οικογένειας

Για να μη δίνεις μάχη κάθε φορά που τα πιτσιρίκια θέλουν να παίξουν σε εξωτερικούς χώρους, φρόντισε να επιλέξετε μαζί το μπουφάν τους. Επένδυσε σε ένα νέο πολύχρωμο πανωφόρι, που θα τα ενθουσιάσει με τα σχέδιά του και θα τα κρατήσει ζεστά και προστατευμένα. Και επειδή τα παιδιά είναι πολύ δραστήρια και ενεργητικά και δεν σταματούν ποτέ να κινούνται, η ελευθερία κινήσεων και η άνεση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβεις υπόψη.

Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι με τις ατελείωτες ουρές με κόσμο που συρρέει στα μαγαζιά τις ημέρες των μεγάλων ευκαιριών. Πλέον, μπορείς να κάνεις τα πάντα από τον υπολογιστή σου, με ένα κλικ στο e-Shop της INTERSPORT, ώστε να ψωνίσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς ταλαιπωρία. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και κάνε «έξυπνες» αγορές.