ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας: Ανάρπαστα τα εισιτήρια

Ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας: Ανάρπαστα τα εισιτήρια
Τα δρομολόγια θα εκτελούνται Κυριακή και Τετάρτη από Λεμεσό και Τρίτη και Παρασκευή από Πειραιά
ΣΙΓΜΑ

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου – Ελλάδας, με τις κρατήσεις να ξεπερνούν τις αναμενόμενες προσδοκίες.

Μιλώντας στο SigmaLive o εκτελεστικός πρόεδρος της Top Kinisis και επίτιμος πρόεδρος του συνδέσμου ταξιδιωτικών πρακτόρων, Άκης Κελεπέσιης, ανέφερε ότι οι κρατήσεις είναι σε καλύτερα επίπεδα από ότι ανέμεναν.

Ερωτηθείς για τον αριθμό των κρατήσεων ανέφερε ότι μέχρι τώρα 5 χιλιάδες άτομα έχουν κάνει την κράτησή τους. Στη συνέχεια ανέφερε ότι ο μήνας με τις περισσότερες κρατήσεις είναι ο Αύγουστος ενώ οι πλείστες κρατήσεις είναι με επιστροφή.

Σε ερώτηση αν ο αριθμός των κρατήσεων ήταν ο αναμενόμενος, ανέφερε ότι είναι σε καλύτερα επίπεδα.

Το τελευταία δρομολόγιο για φέτος αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ όπως ανέφερε ό κ. Κελεπέσιης η ακτοπλοϊκή σύνδεση θα συνεχιστεί και του χρόνου.

Σημειώνεται ότι στις 19 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ταξίδι του M/V Daleela, από το λιμάνι της Λεμεσού. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται Κυριακή και Τετάρτη από Λεμεσό και Τρίτη και Παρασκευή από Πειραιά.

Το πλοίο κυπριακής σημαίας έχει έτος κατασκευής το 1991 και έχει μεταφορική ικανότητα για 400 άτομα. Διαθέτει 38 καμπίνες 1ης κλάσης (110 επιβάτες), 68 καμπίνες 2ης κλάσης (180 επιβάτες) και 110 αεροπορικές θέσεις. Έχει δυνατότητα μεταφοράς για πάνω από 100 οχήματα. Διαθέτει εστιατόριο, καφετέρια και ιατρείο.