ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΥΠΟΙΚ σε τράπεζες: Επιβραβεύστε τους συνεπείς δανειολήπτες

ΥΠΟΙΚ σε τράπεζες: Επιβραβεύστε τους συνεπείς δανειολήπτες

Μήνυμα προς τις ελληνικές τράπεζες, να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Εθνικής και να προχωρήσουν στην επιβράβευση των συνεπών δανειοληπτών, αποστέλλει το υπουργείο Οικονομικών.

H Εθνική Τράπεζα, χθες Τρίτη (30/07) ανακοίνωσε πρόγραμμα επιβράβευσης των συνεπών δανειοληπτών με τρεις τρόπους και το υπουργείο Οικονομικών, ζητά και από τα άλλα πιστωτικά ιδρύματα να πράξουν ανάλογα.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών:

Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος να επιβραβεύσει τη συνέπεια σε στεγαστικά δάνεια της. Είναι μια πρωτοβουλία που επιβεβαιώνει ότι ο ιδιωτικός τομέας μπορεί να αναγνωρίζει εμπράκτως την προσπάθεια των συνεπών δανειοληπτών.

Αυτό πιστεύαμε και στις 18 Φεβρουαρίου 2019, όταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και τότε αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνάντησή του με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών τόνιζε ότι «πρέπει να βρεθεί τρόπος ώστε να επιβραβευτούν αυτοί οι δανειολήπτες που τα χρόνια της κρίσης με πολύ μεγάλο κόπο κατάφεραν να παραμείνουν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι στις τράπεζες.

Καλούμε και τις άλλες τράπεζες να κινηθούν προς την ίδια κατεύθυνση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Φοιτητικό επίδομα: Μέχρι σήμερα (31/7) οι αιτήσεις

Μιχαηλίδου: Το επίδομα τοκετού 2.000 ευρώ θα δίνεται σε όλους - Ποιοι εξαιρούνται

Σχετικές ειδήσεις