ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φοιτητικό επίδομα: Μέχρι σήμερα (31/7) οι αιτήσεις

Φοιτητικό επίδομα: Μέχρι σήμερα (31/7) οι αιτήσεις
Προϋπόθεση για την υποβολή της αίτησης είναι ο φοιτητής για τον οποίο χορηγείται το επίδομα, να είναι Έλληνας υπήκοος
pixabay

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα: Το ποσό των 1.000 ευρώ θα λάβουν οι δικαιούχοι φοιτητές που πρέπει να κάνουν τις αιτήσεις τους μέχρι 31 Ιουλίου.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αίτησης για τη χορήγηση του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος, ακαδημαϊκού έτους 2018 – 2019, θα είναι ανοιχτή μέχρι σήμερα Τετάρτη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέχρι τότε να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση τους στο: https://stegastiko.minedu.gov.gr/ , σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Προϋπόθεση για την υποβολή της αίτησης είναι ο φοιτητής για τον οποίο χορηγείται το επίδομα, να είναι Έλληνας υπήκοος ή υπήκοος άλλης χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να είναι κάτοχος ακαδημαϊκής ταυτότητας σε ισχύ και να είναι κάτοχος Α.Φ.Μ. Η υπηκοότητα συνδέεται μόνο με το πρόσωπο του φοιτητή και όχι με των γονέων ή κηδεμόνων αυτού.

Διαδικασία υποβολής της αίτησης

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή ο δικαιούχος (γονέας ή φοιτητής) θα χρησιμοποιήσει το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password), που του χορηγήθηκε από την ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet. Η εισαγωγή των κωδικών πρόσβασης επέχει θέση δήλωσης συναίνεσης διασταύρωσης των στοιχείων του.

Ο αιτών συμπληρώνει υποχρεωτικά στα αντίστοιχα πεδία της αίτησης τα ακόλουθα στοιχεία:

Σχετικές ειδήσεις

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων