ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μικτές τάσεις στη Wall Street - Μικρά κέρδη για το αργό

Μικτές τάσεις στη Wall Street - Μικρά κέρδη για το αργό
AP Photo

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Με μικτές τάσεις έκλεισε σήμερα το χρηματιστήριο στη Wall Street.

Tο επενδυτικό κλίμα ήταν επιφυλακτικό. Τα νέα στοιχεία που ανακοινώθηκαν για την αγορά εργασίας και την οικονομία στις ΗΠΑ, επηρέασαν το κλίμα στην αγορά.

Οι δείκτες

Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 11,93 μονάδων (+0,05%), στις 26.281,82 μονάδες.

Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 67,10 μονάδων (-0,69%), στις 9.615,81 μονάδες.

Ο δείκτης S&P 500, ο οποίος αντιπροσωπεύει τις πεντακόσιες μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρείες και θεωρείται ο πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε μειωμένος κατά 10,52 μονάδες (-0,34%) στις 3.112,35 μονάδες.

Κέρδη για το αργό

Ανοδικά έκλεισε το πετρέλαιο την Πέμπτη, αντλώντας στήριξη από τα στοιχεία που κατέδειξαν υψηλό βαθμό συμμόρφωσης των πετρελαιοπαραγωγών χωρών του OPEC και των συμμάχων του στη συμφωνία που έχουν καταλήξει για τη μείωση της παραγωγής τους.

Έτσι, το συμβόλαιο Ιουλίου για το αργό τύπου West Texas Intermediate (WTI) κατέγραψε την Πέμπτη μικρή άνοδο κατά 12 σεντς ή 0,3% και έκλεισε στα 37,41 δολάρια το βαρέλι.

Αντίστοιχα, το πετρέλαιο τύπου ICE Futures του Λονδίνου, που αποτελεί και παγκόσμιο σημείο αναφοράς, κινήθηκε μόλις 6 σεντς υψηλότερα ή 0,2% και τερμάτισε τη συνεδρίαση στα 39,85 δολάρια το βαρέλι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παναγιωτόπουλος: Έτοιμοι και για στρατιωτική εμπλοκή με την Τουρκία