ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δόμνα Μιχαηλίδου στο Newsbomb.gr: Ακατάσχετα και αφορολόγητα όλα τα επιδόματα

Δόμνα Μιχαηλίδου στο Newsbomb.gr: Ακατάσχετα και αφορολόγητα όλα τα επιδόματα
Intime News

Θεσπίζουμε το ακατάσχετο και αφορολόγητο σε όλα τα επιδόματα δήλωσε στο Newsbomb.gr η υφυπουργός Εργασίας, κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως για πρώτη φορά δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος θα είναι οι άστεγοι και οι κακοποιημένες γυναίκες.

Αναφερόμενη στο έκτακτο επίδομα των 400 ευρώ, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων είπε ότι ο διπλασιασμός του επιδόματος στους δικαιούχους του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην ΚΕΑ) αφορά περισσότερους από 480.000 πολίτες.

Για τις μονάδες φροντίδας όλης της χώρας η κ. Μιχαηλίδου ανέφερε πως υπάρχει ήδη συμφωνία με τον ΕΟΔΥ για την εβδομαδιαία διεξαγωγή rapid tests στις. Παράλληλα σημείωσε πως την Τετάρτη στη Βουλή θα ψηφιστεί διάταξη που απελευθερώνει ευρωπαϊκά κονδύλια ύψους 2 εκ. ευρώ τα οποία τα χρησιμοποιηθούν για την προστασία των γηροκομείων.

«Με αυτά θα εξοπλίσουμε με προστατευτικό υγειονομικό υλικό όλους τους εργαζόμενους και τους φιλοξενούμενους σε όλες τις ιδιωτικές και δημόσιες μονάδες και θα καλύψουμε το κόστος διεξαγωγής τεστ», είπε η υφυπουργός Εργασίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Τι θα πει για κορονοϊό, παράταση lockdown και Χριστούγεννα