ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποιες συσκευές καίνε και ποιες όχι, τι πρέπει να βγαίνει από την πρίζα - Ηλεκτρολόγος συμβουλεύει

Ποιες συσκευές καίνε και ποιες όχι
Ποιες συσκευές καίνε και ποιες όχι
Intimenews/Μιχάλης Βαρακλάς

Ηλεκτρολόγος εξηγεί ποιες είναι οι συσκευές που καίνε ενώ παράλληλα δίνει και τις συμβουλές του.

«Θηλιά στον λαιμό» των νοικοκυριών έχουν γίνει οι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος το τελευταίο χρονικό διάστημα, με την κυβέρνηση να έχει πάρει τις αποφάσεις της και να δηλώνει σε κάθε τόνο πως δεν θα περιμένει άλλο την ΕΕ και θα προχωρήσει σε νέα δέσμη μέτρων για τη μείωση των τιμών.

«Δεν θα ξαναδούμε λογαριασμούς ρεύματος που να είναι τέσσερις και πέντε φορές πάνω» είπε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που θέλουν να έχει ληφθεί η απόφαση για την επιβολή πλαφόν στη χονδρική τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας.

Τι γίνεται όμως μέχρι τότε; Οι λογαριασμοί... καίνε και οι πολίτες κάνουν τα αδύνατα... δυνατά για να μπορέσουν να πληρώσουν τη λυπητερή. Το πρωί της Τρίτης εμφανίστηκε στην τηλεόραση του Open ένας ηλεκτρολόγος ο οποίος εξήγησε ποιες είναι οι συσκευές που καίνει περισσότερο, ενώ παράλληλα έδωσε και τις συμβουλές του.

Στην κορυφή, όπως φαίνεται και στο βίντεο, βρίσκεται ο φούρνος, ο θερμοσίφωνας, το μάτι της κουζίνας αλλά και το ηλεκτρικό θερμαντικό σώμα.

Διαβάστε επίσης:

Αντίστροφη μέτρηση για το πλαφόν στο ρεύμα – Ανακοινώσεις Μητσοτάκη με το βλέμμα στους μικρομεσαίους