ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Coca-Cola HBC εξαγοράζει την Three Cents

Η Coca-Cola HBC εξαγοράζει την Three Cents

Η Coca-Cola HBC ανακοίνωσε σήμερα ότι η θυγατρική της, CC Beverages Holdings II BV, κατέληξε σε συμφωνία για την εξαγορά της ESM Effervescent Sodas Management Limited (Three Cents) από την SICC Holding Limited, θυγατρική κατά 100% της IDEAL Holdings.

Η συμφωνία έκλεισε με enterprise value στα 45 εκατ. ευρώ, και υπόκειται σε συγκεκριμένες προσαρμογές ως προς το κλείσιμο. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής αναμένεται το δεύτερο εξάμηνο του 2022 υπό την προϋπόθεση λήψης των σχετικών εγκρίσεων.

Η εταιρεία είναι ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς σειράς προϊόντων με την επωνυμία Three Cents, ροφήματα κατασκευασμένα χωρίς συντηρητικά ή τεχνητές χρωστικές.

Η Three Cents ιδρύθηκε το 2014 από τους Γιώργο Μπάγκο, Δημήτρη Νταφόπουλο, Γιώργο Τσιρίκο και Βασίλη Καλαντζή, μια ομάδα bar tenders και επαγγελματιών F&B. Από την ίδρυσή της, η μάρκα καθιερώθηκε γρήγορα ως ένα super-premium προϊόν.

Ως μέρος της συναλλαγής, η ιδρυτική της ομάδα θα παραμείνει στην εταιρεία και θα συνεχίσει να προωθεί τη μάρκα, παρέχοντας την ηγεσία και το όραμά της.