ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος κοντά σε κάθε ελληνικό σπίτι

Ο όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος κοντά σε κάθε ελληνικό σπίτι

Ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα λιανεμπορίου στην Ελλάδα, με τζίρο πάνω από 2,5 δις το χρόνο.

Εδώ και δεκαετίες μπαίνει σε κάθε Ελληνικό σπίτι μέσω των προϊόντων που ψωνίζουν καθημερινά χιλιάδες Έλληνες στα 800 καταστήματα του σε όλη τη χώρα.

Ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων με παρουσία σε κάθε γωνιά της χώρας. Βρισκόμαστε παντού, εξυπηρετώντας τις τοπικές κοινωνίες και συγχρόνως συμβάλλοντας στην τοπική ανάπτυξη. Παράλληλα το 90% των προϊόντων που διαθέτουμε στα ράφια μας προέρχεται από ελληνικές εταιρίες.

Μέσα στα καταστήματα μας, αντανακλάται η έμφαση που δίνουμε στην ποιότητα και τη φιλική εξυπηρέτηση όμως λόγω της συγκυρίας, οι χαμηλές τιμές είναι το βασικό ζητούμενο όλων των καταναλωτών. Μέσα από τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας που διατίθεται από το δίκτυό μας, οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να βρουν προϊόντα ποιοτικά από Έλληνες προμηθευτές σε τιμές που δεν επιβαρύνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Στον Όμιλο Carrefour Μαρινόπουλος πιστεύουμε ότι η επιχειρηματική μας ανάπτυξη πρέπει να συμβαδίζει με την κοινωνική ανάπτυξη. Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο σαν και αυτή που διέπει η χώρα μας, οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό των καταναλωτών που μας χρειάζονται και να αποδείξουμε την κοινωνική μας υπευθυνότητα στηρίζοντας τους με κάθε τρόπο. Για το λόγο αυτό διαθέσαμε εκατοντάδες βασικά είδη με εκπτώσεις που φτάνουν το 50%, μειώνοντας σημαντικά το κόστος του καθημερινού καλαθιού, ενώ παράλληλα ενισχύσαμε τις ασθενέστερες κοινωνικά ομάδες, όπως οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι και οι πολύτεκνοι, προσφέροντας τους τη δυνατότητα να προμηθεύονται όλα τα φρέσκα προϊόντα 10% φθηνότερα.

Σε μία συντονισμένη προσπάθεια κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, που στόχο είχε την ανακούφιση ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων, όπως οι άπορες οικογένειες, ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος και το Ίδρυμα του Ομίλου Carrefour σε συνεργασία με τους εκάστοτε Δήμους, δημιούργησαν τρία Κοινωνικά Παντοπωλεία στην Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη. Τα Κοινωνικά Παντοπωλεία καλύπτουν τις πρωτογενείς ανάγκες 200 απόρων οικογενειών για διάστημα έξι μηνών, ώστε σε συνδυασμό με άλλες κοινωνικές δράσεις των Δήμων να είναι σε θέση, σταδιακά, να στηρίζονται στις δικές τους δυνάμεις.

Στόχος του Ομίλου είναι να διατηρήσει την προσήλωση του στην εξυπηρέτηση του πελάτη, αλλά και να χαρίσει ένα χαμόγελο ελπίδας στους συνανθρώπους που το χρειάζονται περισσότερο. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε κοντά σε κάθε ελληνικό σπίτι.