Συνάντηση Σαμαρά με τον διευθύνοντα σύμβουλο της TUI TRAVEL

Newsbomb

Συνάντηση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της TUI TRAVEL PLC Πίτερ Λονγκ είχε την Πέμπτη, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τη συμμετοχή και της υπουργού Τουρισμού 'Ολγας Κεφαλογιάννη.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον ελληνικό τουρισμό ότι η TUI, o μεγαλύτερος tour operator του κόσμου, έχει σχέση στρατηγικής συνεργασίας με την Ελλάδα, δήλωσε η κ. Κεφαλογιάννη μετά τη συνάντηση.

«Ενδιαφέρεται όχι μόνο να φέρει περισσότερο κόσμο στη χώρα μας, αλλά και να επενδύσει στην ελληνική τουριστική αγορά», σημείωσε η κ. Κεφαλογιάννη και προσέθεσε πως ο τουρισμός φέτος, σε μια χρόνια-ρεκόρ, έδωσε θέσεις εργασίας και εισοδήματα σε πολλές περιοχές της χώρας.

«Εμείς δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένο σχέδιο, ώστε να μπορέσει ο τουρισμός να τονώσει τοπικές οικονομίες και την οικονομία της χώρας. Τέτοιες σχέσεις στρατηγικής συνεργασίας, όπως με την TUI είναι σημαντικές», επισήμανε η υπουργός.

Για εποικοδομητική συζήτηση με τον πρωθυπουργό έκανε λόγο ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Πίτερ Λονγκ, ο οποίος δήλωσε πως επεκτείνεται η συνεργασία με την Ελλάδα με ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο και στόχο και την αύξηση των επισκεπτών στη χώρα μας.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved