ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ: True Leader για 3o συνεχόμενο έτος

Newsbomb

Σημαντική διάκριση, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πέτυχε η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ, στο πλαίσιο του θεσμού της ICAP GROUP, «TRUE LEADERS».

Συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ, διακρίθηκε ως μια από τις 42 καλύτερες επιχειρήσεις - ηγέτες στην ελληνική αγορά, ανάμεσα σε 500 εταιρίες, ύστερα από την ανάλυση των ισολογισμών 20.500 επιχειρήσεων όλων των κλάδων της οικονομίας και είναι η μοναδική ασφαλιστική που πετυχαίνει τη σημαντική αυτή διάκριση.

Αντικειμενικά κριτήρια για την απονομή της διάκρισης TRUE LEADER, όπως προκύπτουν από τους ισολογισμούς των εταιριών για το οικονομικό έτος 2012, είναι η κερδοφορία, η αύξηση προσωπικού, το υψηλό rating πιστοληπτικής ικανότητας και η θέση στον κλάδο. Η Ευρωπαϊκή Πίστη ικανοποιούσε για τρίτη χρονιά και τις τέσσερις προϋποθέσεις βράβευσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η συγκεκριμένη βράβευση είναι αποτέλεσμα αρμονικής συνεργασίας, συνοχής και προσπάθειας της διοίκησης και ολόκληρου του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας, των πωλήσεων και των εσωτερικών υπηρεσιών.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved