Διορίστηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας

Newsbomb

Με πρόεδρο τον Δημήτρη Λακασά, επικεφαλής του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), προχώρησε ο διορισμός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας (ΖΚΘ ΑΕ), κατόπιν σχετικής απόφασης του υπουργού Μακεδονίας-Θράκης.

Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ είναι:

- Ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Μακεδονίας Δημήτρης Ευθυμιάδης ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας (με αναπληρώτρια την αρμόδια αντιπεριφερειάρχη Στυλιανή Μακραντωνάκη).

- Ο πρόεδρος του ΔΣ του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), Αθανάσιος Κωνσταντόπουλος εκπροσωπώντας το ΕΚΕΤΑ (με αναπληρωτή τον αντιπρόεδρο του ΔΣ, Γεώργιο Γιαννόπουλο).

- Ο καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, Περικλής Μήτκας, ως εκπρόσωπος του ΑΠΘ (με αναπληρωτή τον Αναστάσιο Σέξτο, επίκουρο καθηγητή του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ).

- Ο Γεώργιος Μυλωνάς ως εκπρόσωπος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (με αναπληρωτή τον Χρήστο Γεωργίου, επικεφαλής της Διεύθυνσης Τεκμηρίωσης και Μελετών του Συνδέσμου).

- Ο Παναγιώτης Κετικίδης, επίτιμο μέλος του ΔΣ του ΣΕΒΕ, ως εκπρόσωπος του Συνδέσμου Εξαγωγέων (με αναπληρωτή του τον Κεχαγιά Βασίλειο, έφορο του ΔΣ του ΣΕΒΕ).

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved