«Θρίλερ» με τα οικογενειακά επιδόματα: Μία εβδομάδα καθυστέρηση και ακόμα τίποτα!

Newsbomb

Στο «κόκκινο» η αγωνία 635.000 δικαιούχων του οικογενειακού επιδόματος, καθώς σήμερα (23/10/2015) ήταν η καταληκτική ημερομηνία για την καταβολή τους, σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει ο γγ του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης.

Ωστόσο μέχρι και αυτή την ώρα ο ΟΓΑ δεν έχει προχωρήσει σε καμία ανακοίνωση σχετικά με το θέμα, με αποτέλεσμα οι χιλιάδες δικαιούχοι να αναμένουν στο… ακουστικό τους!

Σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει την περασμένη Δευτέρα ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης έως την Παρασκευή (23/10/2015) θα δοθούν τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ στους 635.000 δικαιούχους κάτι όμως που μάλλον δεν θα επαληθευτεί αφοί ο καθόλα αρμόδιος ο Υπουργός Εργασίας «βλέπει» την πληρωμή ακόμη και στις 30 του μήνα.

«Από ό,τι γνωρίζω τα οικογενειακά επιδόματα θα δοθούν μέχρι τις 23 Οκτωβρίου», δήλωσε σχετικά, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Σημείωσε, μάλιστα, ότι η καθυστέρηση σημειώθηκε λόγω της κατάληψης του υπουργείου από μέλη του ΠΑΜΕ και τόνισε ότι η καταβολή θα γίνει «οπωσδήποτε πριν τη λήξη της προθεσμίας για την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ».

Ωστόσο, εμμέσως πλην σαφώς, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, η καταβολή της γ’ δόσης των οικογενειακών επιδομάτων να καθυστερήσει και άλλο, δηλώνοντας ότι η εκταμίευση των ποσών που απαιτούνται (περίπου 225 εκατ. ευρώ), θα γίνει οπωσδήποτε πριν από τη λήξη κατάθεσης της α’ δόσης του ΕΝΦΙΑ, δηλαδή πριν το τέλος του Οκτωβρίου…

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved