Παπανάτσιου: Θα ολοκληρώσουμε το έργο του Αλεξιάδη

Newsbomb

Το όφελος των πολιτών έθεσε ως προτεραιότητα η νέα υφυπουργός Οικονομικών, σε δηλώσεις της κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής του χαρτοφυλακίου από τον Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Η Κατερίνα Παπανάτσιου εξήρε το έργο του κ. Αλεξιάδη λέγοντας πως είναι μεγάλη ευθύνη η συνέχισή του, ενώ δεσμεύτηκε πως θα ολοκληρώσει ό,τι ξεκίνησε.

Στις προτεραιότητες έθεσε την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου, τα νομοσχέδια για το πλαστικό χρήμα και την εθελούσια αποκάλυψη εισοδημάτων.

«Δεν δίστασα να συγκρουστώ με συμφέροντα και διαδικασίες παρασκηνίου γιατί αυτή ήταν η εντολή που είχα» τόνισε ο απερχόμενος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης, έκανε απολογισμό του έργου του και πρόσθεσε «επιστρέφω ως υπάλληλος στο υπουργείο Οικονομικών. Έκανα το καθήκον μου, δεν διεκδικώ το αλάθητο, δεν θεωρώ ότι τα έκανα όλα σωστά. Έκανα ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό».

Ειδικότερα, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής η νέα υφυπουργός ανέφερε ότι βασική επιδίωξή της θα είναι η εφαρμογή πολιτικής που θα φροντίζει για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Η υφυπουργός Οικονομικών δήλωσε πως αποτελεί τιμή για την ίδια, η εμπιστοσύνη που έδειξε ο Πρωθυπουργός στο πρόσωπο της αναθέτοντας της αυτό το καθήκον σε μια τόση σημαντική θέση.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved