Η Ανδρέου νέα εκπρόσωπος του δημοσίου στο Δ.Σ. της Eurobank

Newsbomb

Η Χριστίνα Γ. Ανδρέου εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου στο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της Eurobank σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, σε συνέχεια της αποδοχής της παραίτησης του κ. Δημητρίου Γεωργούτσου από τη θέση του εκπροσώπου.

Η ανακοίνωση

H Τράπεζα Eurobank Ergasias Ανώνυμη Εταιρεία (Eurobank) ανακοινώνει ότι, σε συνέχεια της αποδοχής από τον Υπουργό Οικονομικών της παραίτησης του κ. Δημητρίου Γεωργούτσου από τη θέση του εκπροσώπου του Ελληνικού Δημοσίου, ο Υπουργός Οικονομικών αποφάσισε τον ορισμό της κ. Χριστίνας Γ. Ανδρέου ως εκπρόσωπο του Ελληνικού Δημοσίου στο Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) της Eurobank, η θητεία της οποίας άρχισε στις 6.3.2015, με τη δημοσίευση της εν λόγω απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, και λήγει με τη λήξη συμμετοχής της Eurobank στις διατάξεις του Ν.3723/2008.

Το Δ.Σ. της Eurobank στη συνεδρίασή του της 10.3.2015 θα ενσωματώσει τη νέα εκπρόσωπο του Ελληνικού Δημοσίου στο Δ.Σ. ως πρόσθετο μη εκτελεστικό μέλους αυτού, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο N.3723/2008.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved