Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

keaprogram.gr - Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Ποιοι και πότε πρέπει να ξανακάνουν την αίτηση

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης keaprogram.gr: Ποιοι δικαιούχοι πρέπει να κάνουν ξανά την αίτηση και γιατί – Πότε μπορούν να υποβάλουν τη νέα αίτηση – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν.

Τις λεπτομέρειες για τον τρόπο που πρέπει να κάνουν αίτηση οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης έδωσε σήμερα, Τετάρτη (17/01/2018) ο Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας, Δημήτρης Καρέλλας.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ 1, όσοι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης έχουν κάνει τροποποίηση μέσα στο 2017 μετά από 12 μήνες ακριβώς πρέπει να υποβάλλουν ξανά αίτηση.

«Όλοι οι δικαιούχοι που έκαναν πέρυσι την πρώτη αίτηση ή οποιαδήποτε τροποποίηση υποχρεούνται να επανέλθουν στα γενέθλια του χρόνου αυτής της πράξης» ανέφερε συγκεκριμένα, ο Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας.

«Τον Φεβρουάριο του 2017 έγιναν περίπου 135.000 αιτήσεις. Από αυτές περίπου οι 100.000 αιτήσεις έχουν τροποποιηθεί μέσα στο 2017, γιατί μπορεί για παράδειγμα να άλλαξε το εισόδημα των δικαιούχων» διευκρίνισε.

Οι συγκεκριμένοι δικαιούχοι καλούνται να κάνουν ξανά αίτηση 12 μήνες ακριβώς μετά την πρώτη τους αίτηση.

Σημειώνεται, ότι οι αιτήσεις θα γίνονται με τον ίδιο τρόπο όπως πέρυσι.

Κάντε ΕΔΩ την αίτηση

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER