ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Πατούλης: «Τα συνεργεία μας θα συνεχίσουν, μέχρι να καθαριστεί και το τελευταίο ρέμα»

Πατούλης: «Τα συνεργεία μας θα συνεχίσουν, μέχρι να καθαριστεί και το τελευταίο ρέμα»
"Οι εργασίες εξελίσσονται με εντατικούς ρυθμούς και θα συνεχιστούν ακόμη και τα Σαββατοκύριακα" σημείωσε ο Πατούλης
In Time /Αρχείο

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, τεχνικά συνεργεία της Περιφέρειας, ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο και συνεχίζουν σε εντατικούς ρυθμούς, εργασίες καθαρισμού ρεμάτων σε Δήμους της Αττικής για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων, σε περίπτωση κακοκαιρίας.

«Η αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας. Δεν θα επιτρέψουμε να νιώσει κανένας πολίτης απροστάτευτος και προς αυτή την κατεύθυνση έγκαιρα και πιστοποιημένα, προχωράμε σε όσες παρεμβάσεις απαιτούνται» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

«Οι εργασίες εξελίσσονται με εντατικούς ρυθμούς και θα συνεχιστούν ακόμη και τα Σαββατοκύριακα, μέχρι να καθαριστεί και το τελευταίο ρέμα της Αττικής, έτσι ώστε να περιορίσουμε όσο είναι δυνατό τον κίνδυνο πλημμυρικών φαινομένων» είπε ο Περιφερειάρχης.

Ειδικότερα μέσα στο Σαββατοκύριακο (21 και 22/9/2019) ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού:

- Στο ρέμα Πικροδάφνης του Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού, από την οδό Παπάγου έως την οδό Πετμεζά.

- Στο ρέμα επί της οδού Κωστή Παλαμά του Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού, από την οδό Παπαφλέσσα έως την οδό Βίκτωρος Ουγκώ.

- Στο ρέμα Σαπφούς επί της οδού Άρη Φακίνου του Δήμου Αμαρουσίου, από την οδό Λέρου έως το τεχνικό του Αμαξοστασίου επί της Αγίου Αθανασίου.

Σήμερα (23/9/2019) πραγματοποιούνται εργασίες καθαρισμού επί του τεχνικού, στο αμαξοστάσιο του Δ. Αμαρουσίου και επί του τεχνικού στην οδό Μυκάλης του Δ. Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Όπως διαπιστώθηκε κατόπιν σχετικής αυτοψίας που διενεργήθηκε από τα τεχνικά κλιμάκια της Περιφέρειας, τα ρέματα επί των οδών Ναπολέων Ζέρβα, Σωκράτους και Πίνης, Αγίου Νικολάου του Δ. Αγίων Αναργύρων - Καματερού είναι καθαρά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης

ΕΝΦΙΑ: Τελευταία ευκαιρία για έκπτωση - Πώς θα διορθώσετε τα λάθη που κοστίζουν ακριβά

Εξοικονομώ κατ'οίκον ΙΙ: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για την Αττική - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Σχετικές ειδήσεις