ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμαρχοι για Καραμέρο: Γίνεται «βαρίδι» για την Δούρου

Δήμαρχοι για Καραμέρο: Γίνεται «βαρίδι» για την Δούρου

«Υβρίζει και συκοφαντεί τους αιρετούς εκπροσώπους του Α’ Βαθμού Αυτοδιοίκησης, ο κ. Καραμέρος. Ήρθε η ώρα να ασχοληθεί μαζί του η κα Δούρου» υποστηρίζουν οι Δήμαρχοι Λυκόβρυσης- Πεύκης, Παπάγου - Χολαργού και Μεταμόρφωσης.

Ο «πόλεμος» συνεχίζεται μετά τις ραδιοφωνικές δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Β. Τομέα κ. Καραμέρου, που υποστηρίζει πως το κονδύλι του ΕΣΠΑ για τη φτώχεια οι δήμαρχοι των πλούσιων δήμων των βορείων προαστίων, γκρινιάζουν γιατί δεν θα μπορούν να το διαχειριστούν.

«Παραδέχεται έμμεσα ότι θεωρεί τα χρήματα της Περιφέρειας, δηλαδή τα χρήματα όλων των φορολογούμενων, δικά του χρήματα. Τα οποία, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, εισηγείται για πως θα διατεθούν, αναφέροντας το παράδειγμα της χρηματοδότησης του κλειστού γυμναστηρίου Πεύκης με 335.000 ευρώ, «κατόπιν εισηγήσεως του στο Περιφερειακό Συμβούλιο» αναφέρει η Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) με ανακοίνωση της..

«Ας καταλάβει ο κ. Καραμέρος ότι δεν μπορεί να εκβιάζει με τα δικά μας χρήματα, τους Δήμους. Τα χρήματα της Περιφέρειας, τα χρήματα των ευρωπαϊκών ταμείων, «δεν είναι προίκα του», ανήκουν στους πολίτες των Δήμων. Είναι χρήματα για έργα , κι όχι για εξαγορά ψήφων. Τον προειδοποιούμε να μην τολμήσει να διανοηθεί ότι θα κάνει κομματικά παιχνίδια με τα χρήματα αυτά, γιατί θα μας βρει όλους τους Δήμους απέναντι» συνεχίζει η ΚΕΔΕ.

Ακόμα απαντούν στις αναφορές του «περί κουτάλας» των Δημάρχων επισημαίνοντας πως αποδεικνύουν ότι ο κ. Καραμέρος είναι υβριστής και συκοφάντης . Με τη συμπεριφορά αυτή, γίνεται «βαρίδι» για την κα Δούρου, η οποία πρέπει επιτέλους να τον μαζέψει».

Σχετικές ειδήσεις