ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Βύρωνα: Απαλλαγή απο τα δημοτικά τέλη το 2017 για μερικές κατηγορίες πολιτών

Δήμος Βύρωνα: Απαλλαγή απο τα δημοτικά τέλη το 2017 για μερικές κατηγορίες πολιτών

Μείωση δημοτικών τελών κατά 50 % για το έτος 2017 θα έχουν ευπαθείς ομάδες πολιτών του Δήμου Βύρωνα.

Πολύτεκνοι των οποίων τα τέκνα είναι ανήλικα ή φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία μέχρι 25 ετών ή μεγαλύτερα αλλά μακροχρόνια άνεργοι, με ετήσιο συνολικό εισόδημα έως 50.000 €.

Τρίτεκνοι των οποίων τα τέκνα είναι ανήλικα ή φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία μέχρι 25 ετών, με ετήσιο συνολικό εισόδημα έως 40.000 €.

Μονογονεϊκές οικογένειες με ένα τουλάχιστον ανήλικο τέκνο ή ενήλικο μέχρι 25 ετών που σπουδάζει σε τριτοβάθμια εκπαίδευση της ημεδαπής ή της αλλοδαπής ή υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, με ετήσιο συνολικό εισόδημα έως 20.000 € Άτομα με αναπηρία από 67 % και άνω.

Ανδρόγυνο συνταξιούχων που το συνολικό ετήσιο εισόδημά τους δεν υπερβαίνει το ποσό των 9.000 € καθώς και συνταξιούχοι των οποίων το ετήσιο ατομικό εισόδημά τους δεν υπερβαίνει το ποσό των 5.000 €. Άποροι με την προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης απορίας από την αρμόδια Υπηρεσία Πρόνοιας. Κάτοικοι με ανήλικα τέκνα, αν και οι δύο γονείς είναι μακροχρόνια άνεργοι για χρονικό διάστημα τουλάχιστον ενός έτους και δεν έχουν άλλα εισοδήματα.

Σχετικές ειδήσεις