ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δημοτικές εκλογές: Τον Νίκο Βλαχάκο, αδερφό του ήρωα των Ιμίων, στηρίζει η ΝΔ στον Πειραιά

Δημοτικές εκλογές: Τον Νίκο Βλαχάκο, αδερφό του ήρωα των Ιμίων, στηρίζει η ΝΔ στον Πειραιά

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τον Πειραιώτη γιατρό Νίκο Βλαχάκο θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία ως υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά.

Σήμερα (19/12), ο κ. Βλαχάκος συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τού εξέφρασε την ολόθερμη στήριξή του για την διεκδίκηση της δημαρχίας του μεγάλου λιμανιού της χώρας.

Ο Νίκος Βλαχάκος γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιείται σε όλη τη ζωή του στον Πειραιά. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται εδώ και 22 χρόνια ως γενικός χειρουργός στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά, ενώ έχει διατελέσει διοικητής στο ειδικό αντικαρκινικό νοσοκομείο της πόλης «Μεταξά». Υπήρξε επίσης επί σειρά ετών γιατρός στις ακαδημίες κολύμβησης και πόλο του Ολυμπιακού.

Έχει διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος Πειραιώς και Νήσων, δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά και μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Στις εκλογές του 2012 ήταν υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Πειραιά. Είναι παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών και αδερφός του αντιπλοίαρχου Παναγιώτη Βλαχάκου που «έπεσε» το 1996 κατά τη διάρκεια της κρίσης στα Ίμια, εκτελώντας διατεταγμένη αποστολή αναγνωρίσεως.

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά ειδικών μισθολογίων: Σοκ στα ΑΤΜ - Ποιοι θα δουν «κούρεμα» έως 75%

Κοινωνικό Μέρισμα: Ποιες αιτήσεις απορρίφθηκαν και γιατί - Πώς μπορείτε να πάρετε τα χρήματα