ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν παραιτείται από αντιπρόεδρος της ΝΔ ο Αβραμόπουλος

Δεν παραιτείται από αντιπρόεδρος της ΝΔ ο Αβραμόπουλος

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σε συνομιλία που είχε σήμερα το μεσημέρι με τους στρατιωτικούς συντάκτες μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και για τις τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους για το χρόνο παραίτησή του, ο κ. Αβραμόπουλος ξεκαθάρισε πως μέχρι την Παρασκευή θα έχει παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού Άμυνας αλλά και από βουλευτής στην Α’ Αθηνών.

Στην ερώτηση αν θα παραιτηθεί και από τη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε πως από εκεί δεν πρόκειται να παραιτηθεί.

«Διατηρώ κανονικώς τη θέση του Αντιπροέδρου της ΝΔ. Δεν έχω καμία υποχρέωση να αποστασιοποιηθώ από τις πολιτικές μου θέσεις» σημείωσε ο Δ.Αβραμόπουλος, προσθέτοντας: «Ο Επίτροπος, ο κάθε Επίτροπος, αν θέλει, μπορεί να κατεβεί και να βοηθήσει τον πολιτικό αγώνα του κόμματός του στην πατρίδα του».

Αναφερόμενος στο θέμα του αντικαταστάτη του, ο ΥΕΘΑ αρνήθηκε ότι γνωρίζει ονόματα, επισήμανε όμως ότι ο ίδιος εδώ και ημέρες έχει κάνει τις προτάσεις του στον πρωθυπουργό, ο οποίος βεβαίως δεν είπε τίποτα και έχει το απόλυτο προνόμιο της επιλογής του προσώπου.

Σχετικές ειδήσεις