ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουντουρά για Πρόεδρο Δημοκρατίας: «Δεν θα είμαι στους 180»

Κουντουρά για Πρόεδρο Δημοκρατίας: «Δεν θα είμαι στους 180»

Δεν πρόκειται να ψηφίσει υπέρ της εκλογής νέου Προέδρου της Δημοκρατίας η Ελενα Κουντουρά, όπως η ίδια ξεκαθάρισε με δηλώσεις της στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων «φιγουράρει» στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», σε φωτογραφικό στιγμιότυπο από συνάντησή της με τη Σοφία Βούλτεψη και τη Ζέτα Μακρή, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν μπορούν να ποινικοποιηθούν οι ανθρώπινες σχέσεις, διευκρινίζοντας ότι υπάρχουν προσωπικές σχέσεις ετών με πολλούς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Η κ. Κουντουρά έκανε λόγο για προσπάθεια προσέγγισης βουλευτών από την πλευρά της κυβέρνησης, προκειμένου να συγκεντρωθεί ο αριθμός των 180 που θα εκλέξουν νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με την ίδια -ωστόσο- να διευκρινίζει ότι δεν πρόκειται να είναι μέσα σε αυτούς. «Δεν θα είμαι μια από τους 180» ξεκαθάρισε η Ελενα Κουντουρά, η οποία δεν μπήκε στη διαδικασία να μιλήσει για ονόματα βουλευτών που δέχονται πιέσεις, προκειμένου να συναινέσουν στην εκλογή του διαδόχου του Κάρολου Παπούλια από την παρούσα Βουλή.

Σχετικές ειδήσεις