ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Δημοκρατία: Ο Χαρδούβελης θα δώσει εξηγήσεις

Νέα Δημοκρατία: Ο Χαρδούβελης θα δώσει εξηγήσεις

«Πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας σε ζητήματα διαφάνειας ήταν, είναι και θα είναι όλα στο φως», υποστηρίζει η «γαλάζια» παράταξη σε ανακοίνωση που εξέδωσε, σχολιάζοντας το δημοσίευμα της Real News για τις καταθέσεις του Γκίκα Χαρδούβελη στο εξωτερικό.

«Όσον αφορά στα πραγματικά γεγονότα, προφανώς θα δώσει ο ίδιος εξηγήσεις», καθιστούν σαφές στη Νέα Δημοκρατία και συμπληρώνουν, εξαπολύοντας επίθεση σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ:

«Όσον αφορά στο πολιτικό σκέλος, φανταζόμαστε ότι την ίδια ευαισθησία έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση και για τα κορυφαία στελέχη του, όπως τους κ.κ. Σταθάκη και Τσακαλώτο οι οποίοι έχουν επενδύσει μέσω αμοιβαίων κεφαλαίων στις εταιρείες Black Rock και JP Morgan (που ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί «γύπες» της αγοράς) έχοντας έτσι βγάλει τα χρήματά τους στο εξωτερικό».

Καταλήγοντας στην ανακοίνωση, σημειώνεται: «Επίσης καλό είναι να δοθούν εξηγήσεις και για άλλα στελέχη που έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό, όπως η κα. Ν. Βαλαβάνη, για την οποία έχει γίνει προ μηνός σχετική καταγγελία στην οποία δεν έχει ακόμα απαντήσει…»

Σχετικές ειδήσεις