ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκανδαλίδης: Εκλογή νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τη βάση του κόμματος

Σκανδαλίδης: Εκλογή νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τη βάση του κόμματος

"Ηαυτοκριτική, η αναγέννηση και ο ουσιαστικός διάλογος είναι οι κύριες κατευθυντήριες γραμμές που θα κινηθούν οι εργασίες του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, που δρομολογείται για τις 15 Μαΐου" επεσήμανε από το Ρέθυμνο, οπρώην υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που συμμετείχεχθες (29/4/2015) στον προσυνεδριακό διάλογο, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου της πόλης.

O κ. Σκανδαλίδης, τόνισε πως θα ασκηθεί και η κριτική προς την κυβέρνηση, η οποία «ναι μεν κάνει μία μεγάλη προσπάθεια, αλλά λόγω διγλωσσίας και ιδεοληψιών δεν κάνει σωστή δουλειά».

Σχολιάζοντας το σενάριο δημοψηφίσματος, ανέφερε πως «κάτι τέτοιο θα είναι παρά πολύ επικίνδυνο για τη χώρα».

Τέλος, αναφέρθηκε στην εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ και τάχθηκε υπέρ της πρότασης να ψηφιστεί από τη βάση του κόμματος.

«Πρέπει να καθορίσει το μέλλον, και τα πρόσωπα τα οποία θα ενδιαφερθούν να αναλάβουν την προεδρία του Κινήματος, όλοι εκείνοι, δηλαδή, που έμειναν πιστοί, με ίδιες αξίες και μάχες δίπλα μας, και έμειναν όρθιοι, πιστεύοντας ότι παρά το ποσοστό μας μπορούμε ως πολιτικός χώρος να δώσουμε υπόσταση στη δημοκρατική παράταξη» κατέληξε ο κ. Σκανδαλίδης.

Σχετικές ειδήσεις