ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεϊμαράκης: Πολιτικός τυχοδιωκτισμός οι εκλογές

Μεϊμαράκης: Πολιτικός τυχοδιωκτισμός οι εκλογές

Τα εσωκομματικά προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω εκλογών, επιδιώκει να λύσει ο Αλέξης Τσίπρας, δυναμιτίζοντας την πορεία της χώρας, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για τακτικισμό.

Ο κ. Μεϊμαράκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1, τόνισε την ανάγκη να σταματήσει άμεσα η εκλογολογία και να αναλάβει ο πρωθυπουργός πρωτοβουλίες για να ξεκαθαρίσει το πολιτικό σκηνικό.

«Σκέφτεται ότι "θα κάνω εκλογές, θα είμαι πάλι πρώτος, θα περιορίσω τους αντάρτες, θα αλλάξω την Κωσταντοπούλου, και αν βγουν οι ΑΝΕΛ θα ξανακάνω κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ αλλιώς με κάποιον άλλο", αυτό δικαιολογεί εκλογές;» διερωτήθηκε ο κ. Μειμαράκης ο οποίος και τόνισε πως «εκλογές σημαίνουν ανακοπή της πορείας και πιθανά ένα νέο μνημόνιο».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ ο κ. Τσίπρας «ήξερε ότι είχε κάνει μια αχταρμά κοινοβουλευτική ομάδα για να αποσπάσει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού» ενώ επεσήμανε πως «είναι μεγάλος πολιτικός τυχοδιωκτισμός για να λύσεις ένα εσωκομματικό προσωπικό πρόβλημα να προσφύγεις στο λαό εις γνώση σου ότι θα χρειαστείς και άλλα επώδυνα μέτρα και που πιθανό και οι εταίροι δεν θα το δουν με καλό μάτι για 5η φορά εκλογές».

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επανέλαβε πως το κόμμα του όχι μόνο δεν υιοθετεί τα μέτρα αλλά θα δώσει και μάχη να τα αλλάξει ενώ εξέφρασε την εκτίμηση πως η ΝΔ θα είναι πρώτη, καθώς ο λαός θα καταλάβει ότι ο κ. Τσίπρας κάνει εκλογές για να δραπετεύσει.

Τέλος, εξαπέλυσε επίθεση κατά του κ. Τσίπρα και για το πρόβλημα που υπάρχει με τους μετανάστες επισημαίνοντας πως η Τασία Χριστοδουλοπούλου είναι προσωπική του επιλογή. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε την παραίτηση της αρμόδιας υπουργού.

Σχετικές ειδήσεις