Μοίρας: Νικητής στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ήταν ο Καμμένος

Ρούλα Κοτσέτα Ρούλα Κοτσέτα

Μοίρας: Νικητής στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ήταν ο Καμμένος

"Tο κόμμα είναι έτοιμο, ώριμο και κατάλληλο να λάβει μέρος ξανά στη συγκυβέρνηση», υπογράμμισε με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Γιάννης Μοίρας, που πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία στην Τρίπολη, επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος.

Επιπλέον, σχολίασε πως «Νικητής στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ήταν ο Πάνος Καμμένος, με σαφείς, περιεκτικές απαντήσεις απέναντι σε όλα τα ερωτήματα".

Για το επεισόδιο με τον κ. Μειμαράκη, ο γραμματέας των ΑνΕλ είπε ότι αυτό προκλήθηκε από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ, για «μία υπόθεση που είναι ανοικτή σε Βουλή και Δικαιοσύνη, στην οποία ενέχεται το όνομά του και αυτό αφήνει "σκιά", ειδικά για έναν πολιτικό που διεκδικεί την πρωθυπουργία της χώρας».

Επισήμανε, επίσης, ότι δεν είναι ο Πάνος Καμμένος και οι ΑνΕλ που προσάπτουν ενοχή στον επικεφαλής της ΝΔ, αλλά οι σημερινοί βουλευτές της ΝΔ, που βρίσκονταν τρία χρόνια πριν στο ΛΑΟΣ και επευφημούσαν τον Καρατζαφέρη για την έκφραση «μπροστάντζας».

Τέλος, ο γενικός γραμματέας των ΑνΕλ εκτίμησε ότι «το κόμμα πρόκειται να λάβει μέρος στη σύνθεση της επόμενης Βουλής, διεκδικώντας τις έδρες και τα ποσοστά του Ιανουαρίου και ακόμη παραπάνω, διαψεύδοντας τα δήθεν "ευρήματα" των δημοσκοπήσεων που είχαν πέσει δραματικά έξω στις τελευταίες εκλογές, αλλά και στο δημοψήφισμα».

Επιπλέον, τόνισε ότι το κόμμα του «πρόκειται να είναι εκ νέου το πλέον ενισχυτικό, σταθεροποιητικό στοιχείο στη νέα συγκυβέρνηση, το "Αναγκαίο Καλό'' (όπως είναι και το προεκλογικό σλόγκαν) και μάλιστα, πιο αναγκαίο από ποτέ και η εγγύηση στα εθνικά θέματα, στις σχέσεις Πολιτείας-Εκκλησίας και στην ανάπτυξη της ιδιωτικής οικονομίας».

Τέλος, κάλεσε τους ψηφοφόρους της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου να σπάσουν τις χειροπέδες της εξάρτησης που τους δένουν με τις πολιτικές δυνάμεις του χθες, οι οποίες επί σαράντα χρόνια οδήγησαν την Ελλάδα στο σημείο όπου βρίσκεται σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved