ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επέτειος Πολυτεχνείου: Στεφάνι κατέθεσαν οι Π. Λαφαζάνης και Μ. Γλέζος

Επέτειος Πολυτεχνείου: Στεφάνι κατέθεσαν οι Π. Λαφαζάνης και Μ. Γλέζος

Συνεχίζουν να προσέρχονται πολίτες στο Πολυτεχνείο για να αφήσουν ένα γαρύφαλλο στη μνήμη των φοιτητών που έχασαν τη ζωή τους στην εξέγερση της 17ης Νοεμβρίου. Έως τώρα, στεφάνι έχουν καταθέσει εκπρόσωποι ενόπλων δυνάμεων, κομμάτων, πανεπιστημίων, συλλόγων, καθώς επίσης και κοινωνικοί φορείς.

Επίσης, στεφάνι κατέθεσε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζανης, ο οποίος σε δηλώσεις του έκανε λόγο για "υποκρισία" όσων "τιμούν δήθεν το Πολυτεχνείο", καθώς "κατάντησαν τη χώρα προτεκτορατο των δανειστών".

«Το μήνυμα του Πολυτεχνείου σήμερα είναι: νέοι αγώνες, νέα πολυτεχνεία, για μια Ελλάδα χωρίς μνημόνια, και μια Ελλάδα δημοκρατική, ανεξάρτητη, κυρίαρχη, ελεύθερη, μια Ελλάδα της δικαιοσύνης. Μια Ελλάδα που δε θα διώχνει ΟΤΑ νέους της στην ξενιτιά, πρόσφυγες» ανέφερε ο κ. Λαφαζάνης.

Νωρίτερα, κατέθεσε στεφάνι και ο Μανώλης Γλεζος, ο οποίος δήλωσε: «Ηρθαμε να αποτίσουμε οχι μόνο φόρο τιμής στους εκτελεσμένους, αλλά και να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για το δίκαιο, τη λευτεριά, την Ειρήνη και την ανθρωπιά».

Σχετικές ειδήσεις