ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΝΔ – Καράογλου: Οι ψηφοφόροι του κόμματος δεν είναι πρόβατα

Εκλογές ΝΔ – Καράογλου: Οι ψηφοφόροι του κόμματος δεν είναι πρόβατα

«Οι φιλελεύθεροι πολίτες, αυτοί οι οποίοι ανήκουν ιδεολογικά και στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία, ψηφίζοντάς την και μετέχοντας στα κοινά, δεν είναι πρόβατα να ομαδοποιούνται και να πηγαίνουν όπου θέλει ο εκάστοτε επικεφαλής τους». Αυτό δήλωσε σήμερα, Δευτέρα (21/12/2015) ο βουλευτής της ΝΔ Θεόδωρος Καράογλου, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου.

«Εκείνοι που ψήφισαν τους κ.κ. Τζιτζικώστα και Γεωργιάδη στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών δεν σημαίνει ότι με μια τοποθέτησή τους θα πάνε πακέτο σε αυτόν, που θα τους προτείνουν και θα υποδείξουν», σημείωσε ο Θεσσαλονικιός βουλευτής, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM».

«Είναι σημαντικό ότι σε μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδο τριών μηνών επικράτησε ήρεμο πολιτισμένο κλίμα και οι γρατσουνιές δεν ήταν μαχαιρώματα μεταξύ των συνυποψηφίων», πρόσθεσε ο Θ. Καράογλου και εξέφρασε την ελπίδα «να συνεχιστεί το καλό κλίμα τις επόμενες εβδομάδες και το πνεύμα των ημερών να επικρατήσει και μεταξύ των υποψηφίων, που διακρίνονται για το πολιτικό τους ήθος».

Παράλληλα, ο ίδιος διατύπωσε την άποψη ότι «αν η διαφορά είναι πάνω από δέκα μονάδες και προσεγγίζει τις 15, όπως φαινόταν χθες αρχικά, νομίζω ότι δεν έχει κανένα νόημα η διαδικασία της δεύτερης κάλπης».

«Εμείς με βάση το καταστατικό μας πρέπει να πάμε σε δεύτερο γύρο και από εκεί και πέρα ο δεύτερος θα εκτιμήσει αν χρειάζεται να πάμε, αλλά από ό,τι δείχνουν τα πράγματα είναι φανερό ότι και ο κ. Μητσοτάκης θέλει να πάμε μέχρι τέλους τη διαδικασία», είπε.

Σχετικές ειδήσεις