ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά για σύμπλευση κεντροαριστεράς: Όποιος θέλει να ζυμώσει....

Γεννηματά για σύμπλευση κεντροαριστεράς: Όποιος θέλει να ζυμώσει....

Με την φράση όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, 10 μέρες κοσκινίζει, σχολίασε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, την πορεία του διαλόγου για την σύμπλευση των δυνάμεων της κεντροαριστεράς.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real fm, η κυρία Γεννηματά απευθυνόμενη εμμέσως πλην σαφώς στον Σταύρο Θεοδωράκη ανέφερε πως «η Κεντροαριστερά, για να πετύχει, χρειάζεται μπέσα. Για μένα αυτό είναι το πρώτο, πίστη στο εγχείρημα και μπέσα».

Ερωτηθήσα για το χρονικό περιθώριο που η ίδια έχει βάλει για να καταλήξει ο διάλογος με το Ποτάμι η Φώφη Γεννηματά υπογράμμισε:« Όπως λέει και ο ελληνικός λαός, όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει.

'Εχουμε βάλει πολύ νερό στο κρασί μας, έχουμε δεχτεί πολλά πράγματα, έχουμε κάνει υποχωρήσεις σε όλα, δεν έχουμε απαντήσει σε διαρροές και ένα σωρό κουβέντες που έχουν ακουστεί όλο αυτό το διάστημα, διότι το εγχείρημα είναι πολύ μεγάλο, πολύ σημαντικό και αφορά τη χώρα. Δεν πρόκειται για προσωπικές φιλοδοξίες, πρόκειται για εθνική ανάγκη. Αλλά, εδώ τελειώνει αυτή η συζήτηση», τόνισε η Φώφη Γεννηματά.

Σχετικές ειδήσεις