43 χρόνια ΝΔ - Κάλεσμα Μητσοτάκη: Ελάτε να αφήσουμε πίσω μας την πόλωση και το διχασμό

Newsroom Newsroom

43 χρόνια ΝΔ - Κάλεσμα Μητσοτάκη: Ελάτε να αφήσουμε πίσω μας την πόλωση και το διχασμό

Άνοιγμα προς όλους τους πολίτες για συστράτευση με τη Νέα Δημοκρατία, απευθύνει την Τετάρτη (04/10/2017) ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του για τα 43 χρόνια από την ίδρυση της παράταξης.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξη που ταυτίζει το Έθνος με τον λαό, την πατρίδα με τους ανθρώπους της, την Πολιτεία με τους πολίτες της, την εθνική ανεξαρτησία με τη λαϊκή κυριαρχία, την πρόοδο με το κοινό αγαθό, την πολιτική ελευθερία με την έννομη τάξη και την κοινωνική δικαιοσύνη», επισημαίνει ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, την οποία παρουσίασε πριν από 43 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

«Το αποτύπωμα της ΝΔ στην νεότερη ιστορία της χώρας είναι έντονο», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και αναφέρθηκε στην αποκατάσταση και εμπέδωση της Δημοκρατίας, στην ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, κατοχύρωση της θέσης μας στον ευρωπαϊκό πυρήνα, στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις, στην πίστη στην ελεύθερη οικονομία, στις μάχες για τα εθνικά συμφέροντα.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη οι ρίζες της ΝΔ στην ελληνική κοινωνία είναι δυνατές και οι αξίες της, όπως η ελευθερία, ο υγιής ανταγωνισμός, η αλληλεγγύη, η αξιοκρατία και η πίστη στους Έλληνες και τη δημιουργική δύναμη του λαού, πιο επίκαιρες από ποτέ.

«Σήμερα, η Νέα Δημοκρατία προχωρά μπροστά. Αλλάζει, ανανεώνεται, εκσυγχρονίζει τη λειτουργία της, προσαρμόζεται στην εποχή της. Όπως οφείλει να κάνει κάθε ζωντανός πολιτικός οργανισμός. Και πάνω απ' όλα, η Νέα Δημοκρατία ενώνει τους Έλληνες. Απευθύνομαι σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, από όπου και αν προέρχεται, ό,τι και αν ψήφισε τα τελευταία χρόνια. Ελάτε να προχωρήσουμε μαζί. Ελάτε να αφήσουμε πίσω μας την πόλωση, τον διχασμό, την τοξικότητα των τελευταίων ετών. Σαράντα τρία χρόνια μετά την ίδρυσή της, η φλόγα της Νέας Δημοκρατίας φωτίζει ακόμα τον δρόμο μας. Προχωράμε μπροστά και προχωράμε δυνατά. Για να γράψουμε ξανά οι Έλληνες τη δική μας ιστορία», τονίζει – μεταξύ άλλων – ο πρόεδρος της ΝΔ.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved