ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καυγάς Κεγκέρογλου-Στρατάκη on air: «Ψάχνεσαι να τα ακούσεις» - «Είσαι φασίστας στην αντίληψη»

Καυγάς Κεγκέρογλου-Στρατάκη on air: «Ψάχνεσαι να τα ακούσεις» - «Είσαι φασίστας στην αντίληψη»

Ένταση επικράτησε το πρωί της Δευτέρας (20/01) στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Μία ιδιαίτερα έντονη αντιπαράθεση on air είχαν o βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου και ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης, με τους υπόλοιπους καλεσμένους της ενημερωτικής εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» να παρακολουθούν έκπληκτοι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βασίλης Κεγκέρογλου καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε από ακροδεξιούς, που διαδήλωσαν κατά των προσφύγων και των μεταναστών στο Σύνταγμα, ο δημοσιογράφος της «Deutsche Welle» Τόμας Γιακόμπι, το μεσημέρι της Κυριακής (19/01).

Τότε ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης παρενέβη και απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι κάποιοι συνωστίζονταν στις πλατείες με τη συγκεκριμένη μερίδα κόσμου, προκειμένου να διαδηλώσουν κατά της εξωτερικής πολιτικής της χώρας.

«Με αυτούς ήσαστε μαζί στην πλατεία το '11 κ. Στρατάκη. Ψάχνεσαι για να το ακούσεις», είπε ο κ. Κεγκέρογλου, με τον δημοσιογράφο να απαντά: «Εσείς κυβερνήσατε με τον Σαμαρά και τέρμα αυτή η καραμέλα».

Η ένταση όμως συνεχίστηκε με τους δύο άνδρες να ανεβάζουν κι άλλο τους τόνους. Ο κ. Κεγκέρογλου ζήτησε από τον κ. Στρατάκη να μην τον διακόπτει όσο εκείνος μιλάει. «Γιατί, ποιος είσαι ο πάπας;», ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου προς τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ.

«Εσύ κοιμόσουν κάθε βράδυ με τον Καμμένο», είπε ο κ. Κεγκέρογλου, με τον κ. Στρατάκη να συνεχίζει: «Εσύ κοιμόσουν με τον Σαμαρά. ΑΣΕ μας τώρα. Τραβάς τη ζώνη σου για καβγά. Έτσι θα αποκτήσετε πολιτική θέση;».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακλαμάνης: Έγινε… άκομψα η ανακοίνωση της Σακελλαροπούλου

Τσίπρας: Η ανάπτυξη δεν θα έρθει μέσα από τη συμπίεση των εργασιακών σχέσεων

Σχετικές ειδήσεις