Καμμένος: Αυτός έχει την θαλαμηγό

NEWSBOMB

Καμμένος: Αυτός έχει την θαλαμηγό

Ποιοι είναι ο Έλληνας και ο Άραβας επιχειρηματίες

με τους οποίους είχε επαφές η οικογένεια Παπανδρέου σύμφωνα με τον ανεξάρτητο βουλευτή.

Το πάζλ των κινήσεων της οικογένειας Παπανδρέου συνέχισε να «δένει» ο Πάνος Καμμένος.

Μάλιστα ο ανεξάρτητος βουλευτής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το θέμα του newsbomb.gr σχετικά με τις κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ αλλά και τις επαφές του με τα εκδοτικά συγκροτήματα της χώρας.

kammenos

Σε συνέντευξή του σε ραδιόφωνο του Βόλου (Μarconi Radio 96,1 F.M), ο κ. Καμμένος προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις, γνωστοποιώντας την απάντηση του κουίζ που είχε δημοσιεύσει στο facebook, για το ποιος φιλοξενεί στο Αιγαίο την οικογένεια του Γ. Παπανδρέου.

kammenos_-_facebook

Αποκαλύψεων συνέχεια

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε σε δύο σκάφη. Στο πρώτο σκάφος, κατήγγειλε, το καλοκαίρι, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου συνέτρωγε με τον ιδιοκτήτη του, Ντορή Μαργέλλο, ενώ στο ίδιο σκάφος επέβαιναν και πολιτικοί, των οποίων τα ονόματα δεν θέλησε ακόμη να αποκαλύψει.

Το δεύτερο σκάφος μπροστά από το οποίο είχε φωτογραφηθεί ο Νίκος Παπανδρέου ανήκει σε μεγάλο επιχειρηματία από το Λίβανο. Μάλιστα, ο κ. Καμμένος κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του Ν. Παπανδρέου στο Αιγαίο, στο σκάφος αυτό έγιναν διάφορες προσφορές από επιχειρηματικά συμφέροντα, ακόμη και για την αγορά του Ελληνικού.

nikos-mykonos«Να ξέρουν οι Έλληνες τι συμβαίνει»

Στόχος των αποκαλύψεων του κ. Καμμένου είναι να ξέρουν οι Έλληνες τι συμβαίνει. Τα στοιχεία αυτά τα έχει παραδώσει στις εισαγγελικές αρχές, που διενεργούν την έρευνα για την υπόθεση των CDS.

Μάλιστα, επισημαίνει ο κ. Καμμένος, η έρευνα «μπορεί να μας οδηγήσει και θα μας οδηγήσει στην αμφισβήτηση του οποιουδήποτε χρέους» της χώρας.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, η έρευνα θα αποδείξει πώς στήθηκε μια «εγκληματική οργάνωση» στην οποία συμμετείχαν και πολιτικοί, που στόχο είχε να οδηγήσει τη χώρα στο αδιέξοδο και να παραδοθεί.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved