ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Παναγιωτόπουλος: Συνεπής στα όσα λέει ο Σαμαράς

Π. Παναγιωτόπουλος: Συνεπής στα όσα λέει ο Σαμαράς

«Ο Αντώνης Σαμαράς εξακολουθεί να είναι συνεπής απέναντι στα όσα λέει δημόσια, είναι συνεπής και στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις και θα είναι ταυτόχρονα συνεπής στο λόγο που έχει δώσει σε όλο τον ελληνικό λαό, ότι αυτή την πολιτική την οποία πρεσβεύει και πιστεύει και θα την κάνει πράξη», σημείωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1 97,2 ο τομεάρχης εξωτερικών της ΝΔ, Πάνος Παναγιωτόπουλος.


«Κρατήστε την ρήτρα της συνέπειας για ότι κάνει, για ότι λέει ο Πρόεδρος της ΝΔ. Ιδίως συνέπεια, για τη δέσμευση του Α. Σαμαρά ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, και περνάνε από το χέρι του πράγματα, για να βελτιώσει τη δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η ελληνική κοινωνία, και ο ελληνικός λαός. Αυτό να κρατήσουμε, και νομίζω ότι θα έχουμε πολλά και πυκνά γεγονότα μπροστά μας», απήντησε στο ερώτημα εάν παραμένει σταθερή η στάση της ΝΔ αναφορικά με τον χρόνο των εκλογών αλλά και με τα νέα μέτρα..

Αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Λουκά Παπαδήμο, είπε πως «Νομίζω ότι οι αρχηγοί μίλησαν με τον Πρωθυπουργό σε ένα πλαίσιο καλού διαλόγου.

Πάντοτε στη δημοκρατία, και διαφωνίες υπάρχουν και διχογνωμίες υπάρχουν, και διαφορετικές απόψεις, ή διαφοροποιημένες απόψεις ή και τα δυο μαζί, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η επιθυμία του κάθε αρχηγού να προχωρήσουν οι συνθέσεις.

Συνθέσεις όμως, προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της κατάστασης του ελληνικού λαού, που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έξω στο δρόμο όταν βγαίνουμε από τα γραφεία υπάρχει μια πολύ σκληρή καθημερινότητα, η καθημερινότητα του πολίτη του Έλληνα και της Ελληνίδας».