Θεοχάρης στο Newsbomb.gr: Πλέγμα προστασίας για τους εργαζόμενους στον τουρισμό

Newsbomb

Στις πρωτοβουλίες της ελληνικής κυβέρνησης για την δυναμική επανεκκίνηση του τουρισμού αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο Newsbomb.gr ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης.

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων που έκανε χθες ο πρωθυπουργός, ο κ. Θεοχάρης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου από την Σαντορίνη για την έναρξη της τουριστικής σεζόν.

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Ευδοκία Μύτιλη, ο Χάρης Θεοχάρης αναφέρθηκε στην εξειδίκευση των δράσεων για την επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού και πιο συγκεκριμένα:

1) Στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» προϋπολογισμού 30 εκατομμυρίων ευρώ, μια άνευ προηγουμένου ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού.

2) Στην εναλλακτική τουριστική καμπάνια «Plastic-FreeSantorini» η οποία υλοποιείται μέσω της σύμπραξης του Υπουργείου Τουρισμού με το Δήμο Σαντορίνης, αλλά και με ιδιωτικούς φορείς όπως η Lidl Hellas και το Ίδρυμα Λασκαρίδη.

3) Το τρίτο, εξαιρετικά σημαντικό νέο στοιχείο είναι η ψηφιακή εφαρμογή VisitGreece, στην οποίαν έχουν επενδυθεί ατελείωτες εργατοώρες προκειμένου να γίνει ο απόλυτος οδηγός, ο πιο πλούσιος σε πληροφορίες και ο πλέον εύχρηστος για κάθε φιλοξενούμενο.

Ερωτηθείς για τις πρωτοβουλίες αναφορικά με το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων στον τουρισμό, ο κ. Θεοχάρης επισήμανε ότι η κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την προστασία του κλάδου, τα οποία και θα επεκταθούν εφόσον χρειαστεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΘΕΟΧΑΡΗ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με τη 10χρονη Μαρκέλλα: Τη λύση του μυστηρίου αναζητούν οι Αρχές

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved