ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Δημαράς: Παρέδωσαν τη χώρα στους κατακτητές

Γ. Δημαράς: Παρέδωσαν τη χώρα στους κατακτητές

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του «Άρματος Πολιτών», Γιάννης Δημαράς, σχολιάζοντας τη συμφωνία των πολιτικών αρχηγών με την τρόικα.

Σε δήλωσή του, ο κ. Δημαράς κατηγορεί τους πολιτικούς αρχηγούς της «αντισυνταγματικής» πλειοψηφίας, ότι παρέδωσαν τη χώρα και το λαό στους κατακτητές, «ασελγώντας στη Δημοκρατία».

Επίσης, ο πρόεδρος του «Άρματος Πολιτών» καταγγέλλει ότι κανείς δεν γνωρίζει επίσημα το περιεχόμενο και τους όρους της συμφωνίας, καθώς «η κυβέρνηση αρνείται να ενημερώσει το λαό, και το Ελληνικό κοινοβούλιο» για τη συμφωνία.

«Εν κρύπτω συνωμοτούν ενάντια στο λαό και την πατρίδα, οι κυβερνώντες, και αποφασίζουν την εξόντωση δια της πείνας, της εξαθλίωσης, της ανέχειας και της απαλλοτρίωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.», τονίζει ο κ. Δημαράς, καλώντας τους πολίτες να υψώσουν το ανάστημά τους και να απαντήσουν «μ' ένα βροντερό ΟΧΙ στην παράδοση της χώρας στους τοκογλύφους».

«Είναι επιτακτική ανάγκη η άμεση προκήρυξη εκλογών ώστε να αποφασίσει ο ΛΑΟΣ για το μέλλον του. Η λύση είναι στα χέρια του Λαού. Με τη μαζική συμμετοχή σε κινητοποιήσεις θα μπορέσει να ανατρέψει τους εχθρούς του Έθνους που έχουν κάνει αρχηγείο τους το Μέγαρο Μαξίμου».