ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λευτέρης Οικονόμου: Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναγορεύουν σε λαϊκό αγωνιστή τον Κουφοντίνα

Λευτέρης Οικονόμου: Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αναγορεύουν σε λαϊκό αγωνιστή τον Κουφοντίνα
IN TIME

Έντονη επίθεση εξαπέλυσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου στη Βουλή, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σπίρτζη για την αύξηση της βαρύνουσας εγκληματικότητας.

«Πετροβολείτε με κάθε ευκαιρία τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας. Στελέχη σας πρωταγωνιστούν σε δίκτυο υποστήριξης στον Κουφοντίνα αναγορεύοντάς τον σε λαϊκό αγωνιστή. Χαρακτηρίζετε αστυνομοκρατία, στη δημοκρατική Ελλάδα την παρουσία ανδρών και γυναικών της ΕΛ.ΑΣ δίπλα στον πολίτη. Μιλάτε συνεχώς για κακομεταχείριση συλληφθέντων. Η απάντηση της Αστυνομίας σε όλα αυτά είναι ότι στην αστυνομία δεν υπάρχουν ακροδεξιοί θύλακες ούτε υπήρχαν διότι τέτοιες δραστηριότητες δεν γίνονται ανεκτές» είπε ο κ. ο κ. Οικονόμου κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση ότι υιοθετεί ανεύθυνη στάση στα θέματα ασφάλειας.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρέθεσε ο υφυπουργός καταγράφεται μείωση 29,96% σε κλοπές, 29,66% σε κλοπές τροχοφόρων και 43,04% ληστείες. «Αφού είμαστε κλεισμένοι σπίτια μας. Απόλυτα λογικό είναι να υπάρχει μείωση στη μικροεγκληματικότητα. Δεν έγινε από τη δράση της αστυνομίας. Την ίδια ώρα οι άπατες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα αυξήθηκαν. Η αστυνομία δεν έχει δει τη μετεξέλιξη της εγκληματικότητας» απάντησε ο κ. Σπίρτζης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: «Κληρώνει» για την Αττική και γυμνάσια, λύκεια, καταστήματα, απαγόρευση κυκλοφορίας