Μ. Κεφαλογιάννης: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για το PSI

Newsbomb

«Οι αποφάσεις μου δεν θα είναι προϊόν εκβιαστικών διλημμάτων, αλλά ελεύθερης βούλησης», δήλωσε ο διαγραφείς από τη ΝΔ βουλευτής Ηρακλείου Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Ο κ. Κεφαλογιάννης, ο οποίος αναμένεται να ψηφίσει το νόμο για το PSI στη Βουλή, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο της επιστροφής στη Ν.Δ. δήλωσε στο cretalive: «Για μένα είναι εύκολη απόφαση, διάβασα το νομοσχέδιο και συμφωνώ. Είναι αυτά που λέει το κόμμα μας, με μια λεπτομέρεια που πρέπει να δούμε για τα ασφαλιστικά ταμεία».

Ο κ. Κεφαλογιάννης ανέφερε επίσης ότι «όταν μπαίνουν εκβιαστικά διλήμματα πάω στην άρνηση. Η ελεύθερη βούληση με κάνει πιο θετικό» και υπενθυμίζει ότι «εδώ ψήφισα τα περισσότερα νομοθετήματα της κυβέρνησης Παπανδρέου δεν θα ψηφίσω της κυβέρνησης Παπαδήμου;»

«Αποφασίζω με τη συνείδηση μου. Αλλά η αξιοπρέπεια είναι πάνω από όλα. Δεν θέλω η επιστροφή μου στη ΝΔ να είναι προϊόν αντιπαροχής. Αδικεί και τον χώρο μου και εμένα μια τέτοια προοπτική» λέει και καταλήγει:«Με το να μην ψηφίσω τη δανειακή σύμβαση είχα μια συγκεκριμένη θέση. Μια κοινωνία που ματώνει δεν την οδηγείς έτσι, χωρίς να την ενημερώνεις για τι έρχεται. Είχα πει να κατέβουμε στην κοινωνία».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved