ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εμπάργκο του ΚΚΕ στον ΣΚΑΪ για λογοκρισία σε βάρος της Κανέλλη

Εμπάργκο του ΚΚΕ στον ΣΚΑΪ για λογοκρισία σε βάρος της Κανέλλη
Intime News

Την αντίδραση του ΚΚΕ προκάλεσε η απόφαση του Δημήτρη Οικονόμου να διακόψει την επικοινωνία που είχε με την , κατά τη διάρκεια της σημερινής (10/03) πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ

«Μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα λογοκρισίας σε καλεσμένους του ΚΚΕ στις εκπομπές του πρωινού άτυπου κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Οικονόμου του ΣΚΑΪ, είναι προφανές ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται στο εξής να νομιμοποιήσει με την -ούτως ή άλλως σπάνια- παρουσία του αυτές τις πρακτικές», αναφέρει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Τι προηγήθηκε

Είχε προηγηθεί το περιστατικό με την βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη που ζητούσε να παίξει το βίντεο με τους αστυνομικούς να φωνάζουν «πάμε να τους σκοτώσουμε», «πάμε να τους γ@@@@», ενώ παράλληλα η βουλευτής του ΚΚΕ επέκρινε ότι δεν παίζουν στις τηλεοράσεις τα στιγμιότυπα με τους ξυλοδαρμούς πολιτών από αστυνομικούς αλλά και το στιγμιότυπο όπου αστυνομικός φέρεται να έχει βγάλει όπλο και να συμμαδεύει.

«Ποια δεν είδατε, κυρία Κανέλλη;» ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

H κυρία Κανέλλη περιγράφει στη συνέχεια τα βίντεο του διαδικτύου και αναφέρεται συγκεκριμένα στο βίντεο που μια ομάδα αστυνομικών φωνάζει «πάμε να τους σκοτώσουμε», «πάμε να τους γ...ε».

«Αυτά δεν τα επιτρέπουμε εμείς στην εκπομπή» τη διακόπτει εκείνη τη στιγμή ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας πως «την ευθύνη την έχουμε εμείς εδώ και δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι. Να το πάρετε πίσω και να το ζητήσετε συγγνώμη, πρώτα θα πείτε συγγνώμη και μετά θα πείτε ό,τι θέλετε».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Λύνει τη σιωπή της - Η πρώτη φωτογραφία μετά την επίθεση με βιτριόλι