Τηλεφώνημα για βόμβα στο σπίτι του Αντώνη Σαμαρά - Αποδείχθηκε πως ήταν φάρσα

Αλέξανδρος Καλαφάτης

Συναγερμός το βράδυ του Σαββάτου στην Κηφισιά, καθώς υπήρξε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. Μετά από έλεγχο των κλιμακίων της ΕΛ.ΑΣ. αποδείχθηκε πως ήταν φάρσα.

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (27.03) στην Κηφισιά, όταν υπήρξε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο σπίτι του Αντώνη Σαμαρά. Αμέσως έσπευσαν στην περιοχή κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ., έτσι ώστε να διενεργήσουν τον απαραίτητο έλεγχο ενώ οι γύρω δρόμοι στην περιοχή αποκλείστηκαν για παν ενδεχόμενο.

Η πρώτη εκτίμηση των ειδικών της ΕΛ.ΑΣ. ήταν πως επρόκειτο πιθανότατα για φάρσα. Ήδη έχει παρέλθει το χρονικό περιθώριο που είχαν δώσει οι ειδικοί, ωστόσο, για παν ενδεχόμενο ο δρόμος παραμένει αποκλεισμένος.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν έτσι ώστε να διασφαλιστεί ότι πράγματι ήταν ένα κακόγουστο αστείο και δεν υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλεια των περίοικων, κάτι που αποδείχθηκε μετά από σύντομο χρονικό διάστημα. Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η ΓΑΔΑ, βάζοντας τέλος στο περιστατικό.

«Σήμερα Σάββατο 27-3-2021 και ώρα 20:49 άγνωστος κάλεσε το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και δήλωσε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στην οικία του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά. Κινήθηκαν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις και πραγματοποιήθηκε αποκλεισμός του χώρου. Μετά από τον έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών τίποτα δεν διαπιστώθηκε», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Πρωταθλήτρια» ξανά η Αττική με 1.510 μολύνσεις - Δείτε ποιες περιοχές ακολουθούν

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved