ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Πολάκης: «Εμείς ρε κουμπάροι δεν κλέψαμε, στο νοίκι μένουμε»

Παύλος Πολάκης: «Εμείς ρε κουμπάροι δεν κλέψαμε, στο νοίκι μένουμε»

Για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης έκανε λόγο ο Παύλος Πολάκης στην τοποθέτηση του στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής σε βάρος του πρωην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά

«Είναι προφανές πως έχετε σχεδιασμό για εκλογές μέχρι το φθινόπωρο. Θα φύγετε κυνηγημένοι. Είναι η απέλπιδα προσπάθεια την οποία κάνετε γιατί εδώ και ενάμιση μήνα όλο το αφήγημα σας έχει καταρρεύσει» είπε ο κ. Πολακης και συνέχισε:

«Εμείς ρε κουμπάροι δεν κλέψαμε, και το ξέρετε πολύ καλά. Και ο Παππάς στο νοίκι μένει κι εγώ όντας υπουργός αναγκάστηκα να πάρω 100.000 € δάνειο για να στηρίξω την οικογένειά μου».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «αστεία» τη δικογραφία, λέγοντας πως η κυβέρνηση θέλει να κάνει «φασαρία» για να πάει σε εκλογές.

«Εμείς φανάρι σ’ αυτή τη διαδικασία δεν πρόκειται να σας κρατήσουμε και να ξέρετε πολύ καλά ότι τίποτα απ’ όσα κάνετε σήμερα δεν πρόκειται να ξεχαστεί. Είναι όλα καταγεγραμμένα και είναι σαφές ότι θα αναζητηθούν ευθύνες όταν έρθει η ώρα» είπε ο κ. Πολάκης.

Λίγο νωρίτερα, κατά την ομιλία ανέφερε ότι όλα τα δεινά της χώρας ξεκίνησαν το 2010, αναφερόμενος στην αρχή των μνημονίων, γεγονός που προκάλεσε την «έκρηξη» του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκερογλου ο οποίος φώναξε:

«Αναφερθήκατε στο 2010 και δεν είπατε για το διάστημα 2004-2009 που κατέστρεψε τη χώρα. Αλλά κάθεστε πλέον δίπλα στον πρώτο τη τάξει υπουργό του 2010! Δεν πειράζει σας τον χαρίζουμε τον κ. Ραγκούση και τον κ. Καραμανλή. Άντε από εδώ πια!».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Ολοταχώς για «μαύρο» ρεκόρ - Ίσως αγγίξουν και τις 4.000