ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα «έψαλαν» στον Γιώργο στο facebook

Τα «έψαλαν» στον Γιώργο στο facebook

Άναψαν τα «αίματα» όταν ο Γ. Παπανδρέου σχολίασε στην σελίδα του στο facebook τα αποτελέσματα του PSI.

«Μετά από μια προσπάθεια που κράτησε δυο χρόνια, η αβεβαιότητα γύρω από τις προοπτικές της Ελλάδας, αίρεται. Οι θυσίες των Ελλήνων δεν πήγαν χαμένες, όπως ήθελαν κάποιοι για τους δικούς τους λόγους», ανέφερε ο τέως πρωθυπουργός, για να εισπράξει σειρά από σχόλια άλλων χρηστών.

«Τρεις λαλούν και δυο χωρεύουν... Εσύ Γιώργο, τι θυσία έκανες σαν Έλληνας;» έγραψε ένας χρήστης, με έναν άλλον να αναφέρει δεικτικά: «Έχω 2 ευρώ από το μισθό μου ρέστα! Πού να τα ξοδέψω; Λέω να πάω να ψηφίσω την Κυριακή 18.3.2012».

«Ελπίζω τώρα να χαίρεστε κε Παπανδρέου με την κατάσταση της κοινωνίας!!!» ήταν ένα άλλο σχόλιο που γράφτηκε, χωρίς να λείπουν και οι ... παραινέσεις προς τον τέως πρωθυπουργό.

«Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις βρε Γιωργάκη....» γράφει μία άλλη χρήστης, με μια τέταρτη να παραδέχεται ότι τον... πάει «γιατί είναι αλλού!».

Από την κριτική δεν έλειψαν και αυτοί που θυμήθηκαν το προγραμματικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ. «Να συγκρίνουμε το προγραμματικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ κ. Παπανδρέου γιατί το έχω και πρόχειρο, και να δούμε τι κάνατε ; Είναι κωμικοτραγικό. Υποσχεθήκατε και τάξατε πράγματα που ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ να κάνετε, και δεν κάνατε τίποτα», έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος ρώτησε τον κ. Παπανδρέου: «Τι έγινε Γιώργο πρόλαβες και έστησες τις σάουνες και το γυμναστήριο στην Ιπποκράτους; Ε ναι οι θυσίες μας τότε έπιασαν τόπο».

gap_facebook