Συνεργασία Καμίνη – Χρυσοχοΐδη για το κέντρο της Αθήνας

Newsbomb

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι η συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Γ. Καμίνη.

Οι δύο άνδρες τόνισαν την ανάγκη για αρμονική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, με στόχο την καλυτέρευση της εικόνας της Αθήνας και κυρίως του κέντρου, με την πάταξη του παραεμπορίου, της λαθρομετανάστευσης, των ναρκωτικών και της πορνείας.

Μιλώντας με δημοσιογράφους μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Χρυσοχοΐδης αποκάλυψε ότι έχει κατατεθεί πράξη νομοθετικού περιεχομένου, για να αποζημιωθούν όσοι επλήγησαν από τα επεισόδια τη βραδιά που ψηφιζόταν στη Βουλή το Νέο Μνημόνιο.

Επίσης ετοιμάζεται διάταξη για την άμεση καταστροφή προϊόντων παραεμπορίου σε επίπεδο χονδρικής, δηλαδή με το που θα εντοπίζεται αποθήκη με «μαιμού» προϊόντα, θα καταστρέφονται όλα άμεσα. Ακόμη, θα γίνει προσπάθεια να απομακρυνθούν οι λαθρομετανάστες, αποκαλύπτοντας ότι σε λίγο καιρό θα φύγουν όλοι οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι θα οδηγηθούν σε συγκεκριμένο χώρο.

Η διάταξη θα περιλαμβάνει ρύθμιση με την οποία ένας λαθρομετανάστης όταν συλλαμβάνεται θα πρέπει να κρατείται μέχρι την οριστική απέλαση του.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved