Κώστας Κατσαφάδος - Νέα Δημοκρατία (Α' Πειραιώς)

Newsbomb

Ο Κώστας Κατσαφάδος είναι αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, και υποψήφιος βουλευτής στην Α' Πειραιώς.

O Κώστας Κατσαφάδος γεννήθηκε στις 29 Μαϊου του 1979. Οι γονείς του είναι καθημερινοί άνθρωποι, ο πατέρας του μάλιστα, ήταν αστυνομικός.

Μεγάλωσε στον Πειραιά, και οργανώθηκε από το 1997 στην ΟΝΝΕΔ, συμμετέχοντας έτσι ενεργά στους δημοκρατικούς αγώνες για ένα ανοικτό πανεπιστήμιο. Διατέλεσε, μάλιστα, υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA – Tourist Management). Καθώς πιστεύει ακράδαντα ότι η γνώση δεν έχει όρια, συνεχίζει να διευρύνει τους πνευματικούς του ορίζοντες, με αποτέλεσμα σήμερα να είναι υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Διατηρεί Λογιστικό Γραφείο στο κέντρο του Πειραιά, στην πόλη που έχει αναπτύξει την επαγγελματική και κοινωνική του δραστηριότητα. Η οικονομική αυτοτέλεια που προκύπτει από την επαγγελματική δραστηριότητα, σύμφωνα με τον ίδιο, διασφαλίζει την ανεξαρτησία για κάθε είδους πιέσεις και εξασφαλίζει την επαφή και τη γνώση με την πραγματικότητα, και για αυτό τον λόγο αποτελεί προϋπόθεση για να ασχοληθεί κανείς με την πολιτική.

Το 2002, σε ηλικία 23 ετών εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου. Το 2004 μέλος της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ και το 2006 Νομαρχιακός Σύμβουλος Πειραιά. Το 2007 τα μέλη της ΟΝΝΕΔ τον εξέλεξαν Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.

Ο ίδιος δηλώνει ότι αγαπά τον Πειραιά και τα νησιά του, και στόχος του είναι να δημιουργήσει όλα όσα ονειρεύεται.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved