ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεργάτες Μπογδάνου κατά Δένδια στο Newsbomb.gr: «Δρομολόγησε τη διαγραφή του»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος
Intimenews

Τι είπαν συνεργάτες του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο Newsbomb.gr

Με συνεργάτες του Κωνσταντίνου Μπογδάνου επικοινώνησε το Newsbomb.gr για το θέμα της διαγραφής του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι μεταφέροντας τη θέση του πρώην βουλευτή επεσήμαναν ότι χθες στη Βουλή, ο κ. Μπογδάνος υπερασπίστηκε τον εαυτό του, καθώς ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ τον απακάλεσε χρυσαυγίτη και ρουφιάνο.

Όπως υπενθυμίζουν ο Κώστας Μπογδάνος είχε τραμπουκιστεί από τη Χρυσή Αυγή και οι παραπάνω χαρακτηρισμοί ήταν αήθεις. Σύμφωνα με τους συνεργάτες του πρώην βουλευτή, ενώ θα έπρεπε ο Νίκος Δένδιας που εκπροσωπούσε την κυβέρνηση στη Βουλή να στηρίξει τον κ. Μπογδάνο στην επίθεση που δεχόταν, επέλεξε να δρομολογήσει τη διαγραφή του από την ΚΟ της ΝΔ.

Και συνεχίζουν οι συνεργάτες του Κώστα Μπογδάνου: «Ποιος τελικά δεν προσέφερε καλή υπηρεσία στον πρωθυπουργό; Ο νεαρός βουλευτής που ενδεχομένως δεν είχε τη κοινοβουλευτική εμπειρία για να διαχειριστεί την άνευ προηγουμένου φραστική επίθεση που δεχόταν ή ο εκ των κορυφαίων υπουργών της κυβέρνησης και με τεράστια εμπειρία στα πολιτικά δρώμενα, Νίκος Δένδιας, που αντί να καταδικάσει την επίθεση του εκπροσώπου του ΚΚΕ εναντίον του κ. Μπογδάνου, μεθόδευσε τη διαγραφή του;».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Έρχεται η κακοκαιρία «Αθηνά» με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Στο ΚΑΤ, με πολλαπλά τραύματα, ο Μένιος Φουρθιώτης

Μπογδάνος για διαγραφή του: Ορισμένες αλήθειες δεν λέγονται χωρίς επιπτώσεις