Σύγκρουση Βορίδη - Τζανακόπουλου για την κακοκαιρία «Μπάλλος»

Παππάς Αναστάσιος

Στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης η κακοκαιρία
ΙΝΤΙΜΕ

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» αποτέλεσε αφορμή για την σύγκρουση ανάμεσα στον Μάκη Βορίδη και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

O υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, τόνισε, αναφερόμενος στην κακοκαιρία «Μπάλλος», ότι «ο κρατικός μηχανισμός ήταν εκεί, υπήρξαν μικροζημιές όχι κάτι φοβερό. Απεγκλωβισμοί έγιναν στη Βόρεια Εύβοια».

Ο κ. Βορίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, διευκρίνισε ότι «Υπάρχει όχι επικάλυψη αρμοδιοτήτων, αλλά πολυπλοκότητα στο νομικό πλαίσιο. Η κεντρική κυβέρνηση δεν έχει αρμοδιότητα να καθορίζουν φρεάτια, εξαρτάται από το δρόμο η αρμοδιότητα». Και πρόσθεσε ότι «Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο να το κάνουμε πιο λειτουργικό, αυτή η άσκηση είναι σύνθετη, υπάρχει δουλειά η οποία πρέπει να γίνει».

Σχετικά με την αυξημένη κυκλοφορία εξήγησε πως είναι λογική γιατί έχουμε επιστρέψει σε δραστηριότητες, έχει τελειώσει η τηλεργασία επανερχόμαστε στην κανονικότητα. Εκτίμησε δε ότι ο δακτύλιος θα βελτιώσει αρκετά τις συνθήκες.

Τζανακόπουλος για κακοκαιρία «Μπάλλος»: Τεράστια καταστροφή

Από την πλευρά του, ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, έκανε λόγο για τεράστια καταστροφή και κατάρρευση του κρατικού μηχανισμού που διαρκεί.

«Η κυβέρνηση κατηγόρησε την περιφέρεια της Αθήνας γιατί βιώσαμε την τεραστία καταστροφή και κατάρρευση, ενώ ο κ. Πατούλης κατηγορεί την κεντρική κυβέρνηση για μειωμένη χρηματοδότηση και για γραφειοκρατία που υποτίθεται τον εμπόδισε να έχει εργολαβίες για τα φρεάτια το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Επιτελική αποτυχία και αποτυχία συνολικά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος.

Σύμφωνα με το γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ οι συνθήκες είναι πρωτοφανείς, η κατάσταση στους δρόμους έχει γίνει αβίωτη, κι αυτό έχει να κάνει με συνολική πολιτική και την κυβερνητική αποτυχία σε ό,τι αφορά τα ΜΜΕ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Ο «γρίφος» με τους θανάτους της πανδημίας - Τι συμβαίνει με τα ποσοστά εμβολιασμού

Βίντεο-ντοκουμέντο από το σοκαριστικό ατύχημα στα Γιαννιτσά - Το μοιραίο άλμα και η πρόσκρουση

The Voice: Η 22χρονη που «τρέλανε» τους coaches (video)

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved