Μ. Χαρακόπουλος: Η ΝΔ θα ακολουθήσει αυστηρή μεταναστευτική πολιτική

Newsbomb

«Η χώρα δεν αντέχει άλλο τη λαθρομετανάστευση!», τόνισε ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας σε συγκέντρωση της Τ.Ε. Καλλιθέας.

«Η χώρα δεν αντέχει άλλο το βάρος της λαθρομετανάστευσης, ιδιαίτερα σε αυτή τη περίοδο που ο λαός μας δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση. Όπως επίσης δεν αντέχει και την εγκληματικότητα που είναι εκτός ελέγχου.

Η ΝΔ είναι αποφασισμένη ως κυβέρνηση να ακολουθήσει μια αυστηρή μεταναστευτική πολιτική, όχι μόνο καταργώντας άμεσα τα άθλια νομοθετήματα του ΠΑΣΟΚ που επέφεραν την έκρηξη της λαθρομετανάστευσης, αλλά καθιστώντας την Ελλάδα χώρα ασφάλειας και νομιμότητας», σημείωσε ζητώντας αυτοδυναμία.

«Το διακύβευμα των εκλογών είναι Ευρώπη ή ακυβερνησία, αυτοδύναμη ή αδύναμη κυβέρνηση. Σε λίγες εβδομάδες μια ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά θα αρχίσει τη μεγάλη προσπάθεια ανάταξης της οικονομίας και της επανεκκίνησης κράτους και κοινωνίας.

Σε αυτή τη πορεία θέλουμε όλους τους πολίτες μαζί μας», τόνισε, ενώ σχετικά με τις ευθύνες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για την οδυνηρή δέσμευση της χώρας από την τρόικα, επανέλαβε την πρόθεση του κόμματός του «μετά τις εκλογές να συστήσει εξεταστική επιτροπή που θα ερευνήσει και θα αποδώσει ευθύνες για το τεχνητό «φούσκωμα» του ελλείμματος, που έβαλε την Ελλάδα σε αυτή την περιπέτεια».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved