ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρίωρη σύσκεψη στο ΠΑΣΟΚ για την εκλογική στρατηγική

Τρίωρη σύσκεψη στο ΠΑΣΟΚ για την εκλογική στρατηγική

Επί τρεις ώρες συζητούσαν στο ΠΑΣΟΚ για την προεκλογική προετοιμασία του κόμματος και το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας.

Στη σύσκεψη ο πρόεδρος Ευάγγελος Βενιζέλος αντάλλαξε απόψεις με κορυφαία κυβερνητικά και κομματικά στελέχη, που συγκροτούν τη στενή εκλογική επιτροπή. Συμμετείχαν οι υπουργοί Ανδ. Λοβέρδος, Μιχ. Χρυσοχοΐδης, Δ. Ρέππας, Κ. Σκανδαλίδης, Μιλτ. Παπαϊώαννου και Α. Διαμαντοπούλου, οι βουλευτές Χρ. Παπουτσής και Μ. Ανδρουλάκης, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Π. Ευθυμίου και Χρ. Πρωτόπαπας και η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Φώφη Γεννηματά.

Ο Ευ. Βενιζέλος έδωσε διήμερη προθεσμία για να ολοκληρωθούν οι προτάσεις για το «πακέτο δράσεων» και πώς θα κινηθεί το επόμενο διάστημα το κόμμα εν όψει εκλογών.

Από την Ιπποκράτους αναφέρουν ότι συναντήσεις εργασίας για την εκλογική στρατηγική θα πραγματοποιηθούν ενδεχομένως εντός του Σαββατοκύριακου.

Στη σημερινή σύσκεψη, επίσης, συζητήθηκε το ζήτημα των διαγραφέντων βουλευτών του κόμματος και αναμένεται ο κ. Βενιζέλος να αναφερθεί στην αυριανή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου.