ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Ο Μητσοτάκης γνώριζε»: Σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τη μελέτη Τσιόδρα-Λύτρα

ΣΥΡΙΖΑ Μητσοτάκης ΜΕΘ
Σποτ του ΣΥΡΙΖΑ
ΙΝΤΙΜΕ

Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα το νέο σποτ με το ασκεί δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό για τις ΜΕΘ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Μητσοτάκης γνώριζε».

Με ένα σποτ 50 δευτερολέπτων, το οποίο και ανέβασε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα ο Αλέξης Τσίπρας, συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τις επιθέσεις εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή τη δημοσιοποίηση της μελέτης Τσιόδρα-Λύτρα.

Στόχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να αποδείξει ότι ο πρωθυπουργός γνώριζε τη μελέτη που ανέφερε ότι η θνησιμότητα στους διασωληνωμένους με COVID-19 ασθενείς που νοσηλεύονται εκτός ΜΕΘ είναι αυξημένη κατά 87%, όμως την απέκρυψε για να μην ενισχύσει όσο θα έπρεπε εν μέσω πανδημίας το ΕΣΥ.

Έτσι, το βίντεο ξεκινάει με τα όσα είπε προ 15 ημερών στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν και απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα των πολιτών που βρίσκονται εκτός ΜΕΘ, είχε υποστηρίξει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις πως κινδυνεύουν περισσότερο από εκείνους που λαμβάνουν θεραπεία εντός των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας.

Είναι σαφές πως η Κουμουνδούρου επιχειρεί να πείσει τους πολίτες ότι ο πρωθυπουργός πιάστηκε να ψεύδεται και πως φέρει ακέραιη την πολιτική ευθύνη για την κατάσταση που επικρατεί στη δημόσια Υγεία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα: Καταγγελία πρώην εργαζόμενης-Γνώριζαν ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι παρενοχλητής

Ποιος είναι επιτέλους αυτός ο Στάθης Παναγιωτόπουλος; Η σχέση του με τους Deep Purple

Συντάξεις: Αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης για 3 εκατ. ασφαλισμένους - Ποιους αφορά

Θλίψη στις Ένοπλες Δυνάμεις: Πέθανε 38χρονος ΕΠΟΠ Επιλοχίας στον Έβρο ενώ εκτελούσε υπηρεσία