ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλεύρης για χαλάρωση μέτρων: Κανένας εφησυχασμός - Δεν έχουμε τελειώσει με την πανδημία

Πλεύρης μέτρα πανδημία
Ο Θάνος Πλεύρης
ΙΝΤΙΜΕ/ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Θάνος Πλεύρης αναφέρθηκε στην επικείμενη χαλάρωση των μέτρων για την πανδημία. 

O υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μίλησε για τη χαλάρωση των μέτρων, προειδοποιώντας ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υπάρξει εφησυχασμός.

Ο κ. Πλεύρης, μιλώντας στο MEGA, τόνισε ότι «παρατηρείται ήδη μια αποκλιμάκωση της πανδημίας» στη χώρα, υπογραμμίζοντας ότι «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρούμε πως έχουμε τελειώσει με την πανδημία».

Παράλληλα, σημείωσε ότι στο συμβούλιο των υπουργών Υγείας όλων των ευρωπαϊκών κρατών υπήρχε έντονος προβληματισμός πως αυτό το φαινόμενο θα συνεχίσει να μας απασχολεί για το επόμενο διάστημα ενώ υπάρχει ένα μεγάλο ενδεχόμενο αναζωπύρωσής της προς το τέλος του χρόνου.

Στη συνέχεια, ο Θάνος Πλεύρης είπε ότι «Από τον Μάρτιο και μετά, δεδομένου και της βελτίωσης του καιρού, τα πράγματα θα είναι όλο και καλύτερα αναφορικά με την επιστροφή στην κανονικότητα», αλλά παράλληλα τόνισε πως δεν πρέπει να εφησυχαζόμαστε.

Σχετικά με το πλοίο Euroferry Olympia που φλέγεται στα ανοιχτά της Κέρκυρας, ο υπουργός διαβεβαίωσε πως έχουν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες σε όσους το είχαν ανάγκη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση μέτρων: Το «κλειδί» που δείχνει επιστροφή στην κανονικότητα τον Μάρτιο