«Πληρωμένη» απάντηση Oικονόμου στον Ερντογάν για τα tweets στα Ελληνικά

Newsbomb

H απάντηση στον Ερντογάν από τον Γιάννη Οικονόμου

«Kάρφωσε» τον Ερντογάν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Δεν άφησε αναπάντητη η κυβέρνηση τη νέα πρόκληση Ερντογάν ο οποίος επέλεξε να εκτοξεύσει τις ανιστόρητες απαιτήσεις και απειλές του με tweets στα Ελληνικά.

«Είναι αξιοπρόσεκτο ότι ο Πρόεδρος Ερντογάν επέλεξε να εκφραστεί στα ελληνικά. Είναι γνωστό ότι η ελληνική είναι η γλώσσα της λογικής, της ελευθερίας και του δικαίου. Οι μητρικοί της χρήστες και ο δυτικός κόσμος το γνωρίζουν άριστα. Η τακτική που έχει επιλέξει η Τουρκία δεν εμπίπτει σε καμία από αυτές τις εκδοχές» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Να θυμίσουμε ότι ο Τούρκος πρόεδρος επανέλαβε τις δηλώσεις που έκανε στην άσκηση EFES 2022 σε βάρος της Ελλάδας, αλλά αυτή τη φορά επέλεξε να τις αναρτήσει στο Twitter και μάλιστα στα ελληνικά!

Σύμφωνα με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η Τουρκία δεν παραβιάζει κανένα δικαίωμα και κανένα δίκαιο, ενώ παράλληλα έθεσε ξανά θέμα μειονότητας στη Δυτική Θράκη, τη Ρόδο και την Κω.

Ο Τούρκος πρόεδρος έκανε ξανά λόγο για «ψυχραιμία» που επιδεικνύει η χώρα του, ενώ δεν δίστασε να προειδοποιήσει την Ελλάδα και να ζητήσει να συνετιστεί, υπογραμμίζοντας ότι η χώρα του δεν θα παραιτηθεί από κανένα δικαίωμα στο Αιγαίο και δεν θα διστάσει να κάνει χρήση αυτών στο θέμα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved